Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

ExtraEnergy Magazin 2014-3

thumb_extraenergy-2014-3magazin.pngMegjelent az elektromos kerékpárok legfőbb szakértőjének, a német ExtraEnergy-nek a legújabb, 190 oldalas magazinja, benne rengeteg elektromos kerékpár teszttel, valamint érdekes hírekkel az ebike-ok és pedelec biciklik világából. Felraktuk az Issuu oldalunk ra, ahol elolvashatjátok. A magazin ugyan angol és német nyelvű, de a beszédes ábráinak köszönhetően remélhetőleg ezen nyelveken kevésbé tudóknak is hasznos lehet.
 
 
best-pedelecs-2014.png
bulls_greenmover_e45-s.jpg
Az új ExtraEnergy magazinban is sok olyan kerékpár kapott kiváló minősítést, melyeket mi forgalmazunk egyedül Magyarországon.
Példaként említeném a kedvencemet, a sokat emlegetett Bulls Greenmover E45 speed pedelec -et, de szintén a Bullstól benne van még a Bulls Six50 E FS3 , mely egy kiváló és gyönyörű, Bosch motoros összteleszkópos monti. A Bulls Six50 E FS3-ról többek közt azt írták, hogy "Nem volt a tesztben egyetlen olyan elektromos kerékpár sem, mely ennél nagyobb élményt nyújtott volna!" 
bulls-six-50-e-fs-3-kl.jpg
Nem hagyhatjuk említés nélkül a Bulls Greenmover Lavida -t sem, mely azoknak ideális, akik a Bulls Greenmover E45-höz hasonló tudású elektromos kerékpárra vágynak, de nem szükséges számukra a 45 km/h tartó rásegítés, elég a 25 km/h is. A Bulls Lavida minden tekintetben egyébként hasonló élményt nyújt, mint az E45, viszont annál sokkal olcsóbb, könnyebb és szebb formatervezésű. Igazi komfort pedelec, ezért is nyerte meg a Komfort-Városi komfort kategóriát! Erős, óriási hatótávú, kényelmes, és mindennel el van látva, ami egy komoly túrához, vagy éppen a városi közlekedéshez szükséges, azaz van rajta csomagtartó, sárvédő, erős fékek, kiváló váltórendszer, illetve jól világító lámpák. Ha pedig valaki ugyanezt kéri még komolyabb felszereltséggel, akkor neki a Bulls Greenmover Lavida Plus a jó választás. Természetesen létezik férfias vázzal is, de a női vázas verziója így néz ki:
bulls-greenmover-lavida-plus-woman.jpg
És hogy ne csak mindig a Bulls-t emlegessem, szinten tesztgyőztes lett a Pegasus nevű másik német márkánk Pegasus Premio E10 nevű elektromos kerékpárja két kategóriában is, hiszen a Szabadidő-Túra és a Teherhordó-Családi pedelec kategóriákban is győzedelmeskedett. Egyébként az ElektroRad magazinban is tesztgyőztes volt ez az elektromos bringa...:
pegasus-premio-e10-uni.jpg
Külön öröm a számunkra, hogy a 10 tesztgyőztes elektromos kerékpár közül 5 kapható nálunk
(A másik öt tudomásunk szerint nem kapható Magyarországon...)
 
A tesztben kiváló értékelést kaptak egyébként a következő bringáink (bár egyelőre a legtöbb ezek közül jelenleg még nincs fenn a honlapunkon, de majd pótolni fogjuk):
 
Bulls Greenmover E45 - speed pedelec, számomra az etalon...
Bulls Greenmover Lavida - a komfort kategória győztes pedelec modellje, bődületes hatótávval, TESZTGYŐZTES
Bulls Greenmover Lavida Plus - a komfort kategória győztes pedelec modelljének extra változata
Bulls Six50 FS3 - Bosch motoros össztelós pedelec 27,5-es kerekekkel
GRACE MX2 Urban - a legmenőbb pedelec
Pegasus Premio E8R - egy könnyen kezelhető városi és túra pedelec
Pegasus Premio E10 - a túrázók álom pedelec-je, több kategóriában nincs jobb nála jelenleg, 2 x TESZTGYŐZTES
Zemo ZE-10-Sport -  a különlegességet kedvelők pedelec kerékpárja
Kalkhoff Agattu Impulse 8R HS - pedelec
Kalkhoff Tasman Classic Impulse 8R - klasszikus vázú hölgy-pedelec
Kalkhoff Endeavour Impulse S11 - az utcai sport pedelec kategória győztese, TESZTGYŐZTES
Focus Thron Impulse Premium - szintén tesztgyőztes pedelec, TESZTGYŐZTES
Haibike XDURO FS RX 27,5 - össztelós Bosch motoros pedelec 27,5-es kerekekkel
Haibike XDURO RX 29 - össztelós Bosch motoros pedelec 29-es kerekekkel
Riese&Müller Delite hybrid II touring - össztelós túra pedelec a német specialistától
Riese&Müller Load hybrid touring - tesztgyőztes pedelec a teherhordó kategóriában, TESZTGYŐZTES
 
grace-mxii-action2.jpg
Sikerült felkelteni a kíváncsiságod? 
Remélem! :)
 
Az ExtraEnergy magazinjából természetesen azt is megtudhatod, hogy mit is jelentenek a különféle kategóriák, illetve hogyan tesztelték a kerékpárokat. Rengeteg mért adattal is szolgál azok számára, akik a mért eredményekben és nem a szubjektív érzésekben bíznak. A cikkek is érdekesek, azokat is érdemes elolvasni, vagy legalább átfutni.
Itt belenézhetsz illetve elolvashatod a teljes, 190 oldalas ExtraEnergy magazint:
 
 
 
Ne feledd el lájkolni a cikkünket és oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, hogy minél többen megismerhessék az elektromos kerékpárokat hazánkban is! Úgy leszünk igazán bringás nemzet, ha minél többek ülnek kerékpárra, köszönhetően a nehézségek könnyebb lekűzdhetőségének, annak a szabadságnak, melyet egy elektromos kerékpártól megkaphat az ember!
 
Ha meg szeretnéd tapasztalni, hogy mit tud egy új generációs elektromos kerékpár, gyere el hozzánk, jelentkezz elektromos kerékpár kipróbálási lehetőségünkre:
 
Ha megtetszik, rögtön ki is bérelheted
 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus