Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Elsők között próbálhatod ki az ebike-ok új generációjának meghajtási rendszerét, a Pinion MGU-t!

Emlékszel még a Pinion MGU-ra, a forradalmian új ebike meghajtási rendszerre, ami ötvözi a nyomatékszenzoros középmotort és egy középagy váltót? Ha nem, de érdekelnek a részletek, itt megtalálod részletes cikkünket erről a többszörösen díjnyertes ebike rendszerről, mely 2024-ben csak az Annyira Más Bringabolt által forgalmazott Bulls, Pegasus, Zemo és Kettler elektromos kerékpárokban lesz elérhető, mivel a gyártó a termék piacra kerülésének első évében még csak pár, kifejezetten innovatív  kerékpár gyártónak adott felhasználási jogot. 

Ha csak a lényeg érdekel röviden, mondom azt is: ennek az új rendszernek hála elfelejtheted a karbantartással járó gondokat: a lánc-fogsor cserét, a váltók sérülését és azt, hogy oda kell figyelned, hogy mikor válthatsz vagy azt a bosszúságot, hogy elfelejtettél megállás előtt leváltani, és még rásegítéssel is nehezebb elindulni, mint szeretnéd. Emellett kapsz egy brutál erős motort, és egy nagy áttétel tartományú elektromos váltót is, mely automata váltóként is tud üzemelni! Ugye érzed már, miért ez az ebike meghajtások jövője? 

 

A Pinion MGU ebike meghajtási rendszer szerintünk, és a nemzetközi sajtó szerint is forradalmasítani fogja az ebike piacot (lásd vonatkozó cikkünket ide kattintva), mert itt van végre egy konstrukció, aminek csak előnyei vannak. Hátránya maximum az ára lehet, de tudásához mérten még az sincs elszállva!

Ráadásul ez a zseniális meghajtási rendszer rögtön sokféle ebike modellben lesz kapható. A túrázásra, vagy épp városi közlekedésre szánt modellektől a sportos hegyikerékpárokig (ezen belül még összteleszkópos kivitelű montik is rendelhetők!) terjedő skálán minden bringás meg tudja találni a számára ideális modellt. 

 

Pegasus Estremo Evo 12 Lite, az első fecske, aki "meglovagolható"

 

És most a lényeg: sikerült szereznünk a Pegasus-tól egy tömeggyártást megelőző gyártásból származó, kényelmes, túrázásra optimalizált, visszafogott kinézetű példányt pár hétre, amit ki tudsz próbálni most boltjainkban!

Ráadásul ez a példány egy igazi rejtőzködő fenevad! Ugyanis a csúcs meghajtási rendszert, az MGU E1.12-őt kapta! Ez az a brutális fenevad, ami 1-es váltó fokozatban 160Nm-et szabadít rá a hátsó kerékre! Stílusosan szíjon keresztül...

 

Itt a lényeg: a csúcs Pinion rendszer, az ebike motorok új generációja!

 

Nagy küzdelem árán sikerült egyetlen tesztpéldányt kölcsönkapni a gyártótól pár hétre. Mivel nekünk 2 boltunk van, így a bringa más-más időpontban várja majd a tesztkörre éhes érdeklődőket a két boltunkban:

Fontos: 2024. február 8-án csütörtökön képzés miatt mindkét boltunk zárva lesz, ezért ezen a napon nem tudod kipróbálni!

Kérjük jelentkezz az alábbi űrlapon pedelec próbára, és megbeszélünk Veled egy olyan időpontot, amikor Rád és a Pinion MGU próbádra tudjuk szentelni azt a figyelmet, amit egy ilyen fontos dolog megérdemel!

 

 

Ezzel a forradalmian új rendszerrel szerelt elektromos kerékpárjainkat itt megtalálod weboldalunkon: Pinion MGU ebike-ok . Neked melyik a kedvenced?