Elsők között próbálhatod ki az ebike-ok új generációjának meghajtási rendszerét, a Pinion MGU-t!

Elsők között próbálhatod ki az ebike-ok új generációjának meghajtási rendszerét, a Pinion MGU-t!

Az országban elsők között próbálhatod most ki az ebike-ok új generációjának meghajtási rendszerét, a Pinion MGU-t, rögtön az egyik legjobb ebike-unkban, a közel 3 milliós Kettler Pinniato HT Sport-ban. Mint azt az Ambringától megszokhattátok a próba ingyenes és kötelezettség mentes! a próba ingyenes és kötelezettség mentes!

Emlékszel még a Pinion MGU-ra, a forradalmian új ebike meghajtási rendszerre, ami ötvözi a nyomatékszenzoros középmotort és egy középagy váltót? Ha nem, de érdekelnek a részletek, itt megtalálod részletes cikkünket erről a többszörösen díjnyertes ebike rendszerről, mely 2024-ben csak az Annyira Más Bringabolt által forgalmazott Bulls, Pegasus, Zemo és Kettler elektromos kerékpárokban lesz elérhető, mivel a gyártó a termék piacra kerülésének első évében még csak pár, kifejezetten innovatív  kerékpár gyártónak adott felhasználási jogot. 

Ha csak a lényeg érdekel röviden, mondom azt is: ennek az új rendszernek hála elfelejtheted a karbantartással járó gondokat: a lánc-fogsor cserét, a váltók sérülését és azt, hogy oda kell figyelned, hogy mikor válthatsz vagy azt a bosszúságot, hogy elfelejtettél megállás előtt leváltani, és még rásegítéssel is nehezebb elindulni, mint szeretnéd. Emellett kapsz egy brutál erős motort, és egy nagy áttétel tartományú elektromos váltót is, mely automata váltóként is tud üzemelni! Ugye érzed már, miért ez az ebike meghajtások jövője? 

Így néz ki robbantva egy brutál erős, 160Nm-es középmotor kombinálva egy 12 sebességes középagy váltóval

 

A Pinion MGU ebike meghajtási rendszer szerintünk, és a nemzetközi sajtó szerint is forradalmasítani fogja az ebike piacot (lásd vonatkozó cikkünket ide kattintva), mert itt van végre egy konstrukció, aminek csak előnyei vannak. Hátránya maximum az ára lehet, de tudásához mérten még az sincs elszállva!

Ráadásul ez a zseniális meghajtási rendszer rögtön sokféle ebike modellben lesz kapható. A túrázásra, vagy épp városi közlekedésre szánt modellektől a sportos hegyikerékpárokig (ezen belül még összteleszkópos kivitelű montik is rendelhetők!) terjedő skálán minden bringás meg tudja találni a számára ideális modellt. 

Az Ambringa boltokban pedig rögtön az egyik csúcsragadozót, a Kettler Pinniato HT Sport-ot, a legjobban felszerelt, Pinion MGU-s SUV ebike-unkat (pontosabban ebike-jainkat) tudod kipróbálni! Tapasztald meg első kézből ezt a forradalmi váltórendszert, amivel álló helyzetben és terhelés alatt is tudsz pillanatok alatt váltani és közben bivalyerős is, hiszen csúcsnyomatéka 160Nm!

 

Próbáld ki a legjobb ebike hajtásrendszert az Annyira Más Bringaboltokban!

 

Kérjük jelentkezz az alábbi űrlapon pedelec próbára, és megbeszélünk Veled egy olyan időpontot, amikor Rád és a Pinion MGU próbádra tudjuk szentelni azt a figyelmet, amit egy ilyen fontos dolog megérdemel!

 

 
 

Ezzel a forradalmian új rendszerrel szerelt elektromos kerékpárjainkat itt megtalálod weboldalunkon: Pinion MGU ebike-ok . Neked melyik a kedvenced?