Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Elektromos kerékpárokról kérdeztek minket a Kossuth Rádióban

Murlasits Attila
Elektromos kerékpárokról kérdeztek minket a Kossuth Rádióban

 

Mivel hazánkban elsőként kezdtünk el pedelec rendszerű, tehát elektromos rásegítéses kerékpárokkal foglalkozni 2008-ban, így nem véletlen, hogy ebike szakértőként minden évben meghívnak minket valamilyen műsorba, vagy kijönnek hozzánk forgatni, ha ebike-okról készül valamilyen anyag. Most éppen a Kossuth Rádió fél órás, elektromos kerékpárokról szóló műsorában szerepeltünk.

Ambringa a Kossuth Rádió Napközben műsorában elektromos kerékpárokról

 

Mikor bementem az MTVA Kunigunda utcai épületébe, ahol a Kossuth Rádió stúdiója is található, még nem tudtam, hogy egy fél órára megkapom Orbán Viktor székét, melyben a péntek reggeli riportokat szokta adni. Csak mikor megkértem a szerkesztőt, hogy a közösségi médiába kirakható anyaghoz készítsen rólam egy képet, akkor mondták, hogy üljek az ominózus székbe, ahol jobb a háttér...

 

Az ominózus székben a Kossuth Rádió Napközben műsorában elektromos kerékpárokról

 

A Napközben című műsor fél órás blokkjában először a Zsolt utcai boltunkban pár nappal korábban felvett riport ment le felvételről, melyben Norbi avatta be a riporter hölgyet az elektromos kerékpározásba, majd következett az élő műsor, ahol a stúdióban én válaszoltam a feltett kérdésekre. Közben telefonon a Kerékpáros Klub képviselőjét is felhívták, aki szintén lelkesen beszélt saját ebike tapasztalatairól.

Remélem sokakhoz eljutott ez az elektromos kerékpárokról szóló műsor, nekem mindenesetre utána egy perccel egy nagyon lelkes hallgatóm máris gratuláló sms-t küldött!
(Hiába, egy édesanya mindig meg van elégedve a fiával... ;-))

Ha Te is meg szeretnéd hallgatni a műsort, ezen a linken megteheted.

10:35:40-től indul az elektromos kerékpárokról szóló rész, érdemes rögtön odahúzni a csúszkán a kurzort, mert a felvétel a teljes aznapi Napközben műsort tartalmazza, azaz reggel 9:00-tól indul!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus