Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Elektromos kerékpár és rekumbens teszthetek

 

A következő két héten eddig még soha nem látott választékban tekinthetsz meg és próbálhatsz ki elektromos kerékpárokat és fekvőbicikliket. Mint a különleges kerékpáros termékek szakboltja, az Annyira Más Bringabolt egy elektromos kerékpár teszthetet és egy fekvőbringás teszthetet szervezett a számodra, melyekre összeszedtük a hazai kínálat színe-javát:

2012. április 23-28-ig elektromos rásegítéses (pedelec) biciklik;

2012. május 02-05-ig fekvőkerékpárok

Hazánkban ilyen sok különféle modell még soha nem volt kipróbálható egyetlen helyszínen, úgyhogy ha szeretnél a közeljövőben venni elektromos vagy fekvő kerékpárt, akkor erre feltétlenül el kell jönnöd!
 

 

Milyen gyártók termékeit próbálhatod ki?

A következő elektromos rásegítéses kerékpár gyártók különféle modelljeit:
Kalkhoff, Focus, Gocycle, Agogs, Powerbike, Gepida, Sun

A következő elektromos beépítő-átalakító szetteket:
Bionx, Oxydrive, Gruber Assist, Mxus, Powerbike, Falco

A következő fekvőkerékpár gyártók különféle modelljeit:
Azub, Carbonrecumbent, Challenge, Greenspeed, Hase, ICE, M5, Optima, Rans, Sun, TW-BentsEgyedi ajánlat csak a teszthéten vásárlók számára:

A próba napján tőlünk megvásárolt vagy megrendelt elektromos kerékpár értékének 10%-áért vásárlási utalványt kapsz, mely beváltható az Annyira Más Bringaboltban biciklis ruházat és bringás kiegészítők vásárlására 2012. december 31-ig!

 

Miért gyere el most?

  • Mert ilyen sok modellt csak most tudsz összehasonlítani, így most jobb vásárlási döntést hozhatsz!
  • Mert most akciósan vásárolhatsz elektromos kerékpárt, így most 10%-kal többet kapsz a pénzedért!
  • Mert Neked szervezte az Annyira Más Bringabolt ezt az alkalmat!
  • Mert ha nem jössz el, azt mindig bánni fogod!

 

Feltételek:

A teszthetekre naponta maximum 10 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.
A konkrét időpontot az internetes jelentkezést követően fogjuk leegyeztetni. Kérjük, hogy az adataidat pontosan add meg, különben nem fogunk tudni elérni!
A teszthetek helyszíne az Annyira Más Bringabolt próbapályája ( 2011. Budakalász, Tanító u. 2.) illetve a közeli emelkedők.
Felmerülő kérdés esetén írj az info@ambringa.hu címre vagy hívd a 26/343-353-as telefonszámot!

Ne szalaszd el ezt az alkalmat!
Jelentkezz most azonnal, nehogy lemaradj erről a kivételes lehetőségről!

 

 

 

spm_action_mitzieher_links_silber_race.jpg

pedelec-dzsinn-bionx.jpg

Beépített hátszelű
elektromos kerékpár
  
 
komfortos és gyors
fekvőbringa

 

 

 

Még bizonytalan vagy? Többet szeretnél tudni a próbáról mielőtt jelentkezel?


Az alábbiakban igyekeztünk minden felmerülő kérdésre válaszolni:
 
Hol történik a próba?
Mennyibe kerül?
Miért kell előzetesen jelentkezni a próbára?
Mi fog történni a jelentkezést követően?
Hogyan zajlik a próba?
Miért érdemes eljönnöd a teszthéten a próbára?

 

Hol történik a próba?

A próba helyszíne az Annyira Más Bringabolt próbapályája Budakalászon (az Omszki-tó közelében) a Tanító u. 2-ben, valamint az elektromos kerékpárok esetében a közeli emelkedők is. További információk a hozzánk való eljutáshoz a Kapcsolat menüpontban.
 

Mennyibe kerül?

A próba INGYENES, de csak előzetes jelentkezéssel és csak korlátozott fő számára tudjuk ezt biztosítani!

A próba időtartama 90 perc és maximum 6 kerékpár kipróbálását tartalmazza. Amennyiben további modelleket szeretne valaki kipróbálni, arra is van mód külön díj (1000 Ft/kerékpár) ellenében. A próba napján történő 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén a próbálásra fordított összeget levonjuk a vásárolt termékek árából.

A korábbi visszajelzések alapján ez a szolgáltatásunk nagyon hasznos a vevőink számára, mivel sokkal könnyebb jó vásárlási döntést hozni személyes tapasztalatra alapozva.
 

 

Miért kell előzetesen jelentkezni a próbára?

Mivel sokan jönnek hozzánk kipróbálni elektromos kerékpárt vagy fekvőbringát, ugyanakkor a kapacitásaink szűkösek, ezért a torlódások elkerülése érdekében csak úgy tudsz megfelelő és gyors segítséget kapni tőlünk a kerékpárok kipróbálásában és a számodra megfelelő modell kiválasztásában, ha előzetesen időpontot egyeztetünk. Próbálási lehetőséget előzetes bejelentkezés nélkül nem tudunk biztosítani! Mindezek miatt mindenképp kérjük az előzetes jelentkezést, illetve az időpont előzetes egyeztetését a Te érdekedben, hogy ne gyere ki feleslegesen hozzánk!
 

Mi fog történni a jelentkezést követően?

Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot (ezért is fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámod!), hogy megfelelő időpontot egyeztessen Veled. Célszerű tehát átgondolnod, hogy mikor tudsz eljönni hozzánk Budakalászra. Várhatóan nagyobb eséllyel tudunk időpontot adni azoknak, akik gyorsan jelentkeznek, illetve akik számára a hétköznapi időpont is megfelel!
 

Hogyan zajlik maga a próba?

Többéves tapasztalatunk alapján kialakítottunk egy olyan módszert, mellyel könnyen és gyorsan megismerheted a különféle modellek használatát, és a közöttük lévő különbségeket, így egyszerűen tudsz választani számodra megfelelőt.
Elektromos kerékpárok esetében nem csak a boltunk próbapályáján lehet kipróbálni a modelleket, hanem a közeli emelkedőhöz is kikísérjük a csoportot.

Amennyiben valaki nem elektromos biciklit, hanem fekvőkerékpárt szeretne kipróbálni, úgy a próba kicsit speciális:
Elsőként egy forgalomtól védett, egyenes szakaszon segítünk az elindulásban, majd mikor ez már megy önállóan is, körözhetsz a körpályánkon.
A betanulási folyamat egyébként többlépcsős. Elsőként olyan modellel indítunk, mely a legkönnyebben elsajátítható egy kezdő fekvőkerékpáros számára, majd mikor ennek használata pár perc alatt elsajátításra került, fokozatosan léphetünk tovább az elsőre nehezebben kezelhető típusokra, amennyiben azok érdekesek a számodra.

Összességében kb. 1,5 órát célszerű rászánni a próbára, ennyi elég szokott lenni arra, hogy megismerjük a vágyaidat, elképzelésedet és az ennek megfelelő modellek használatáról gyakorlati tapasztalatokat szerezhess.
Aki pedig további, hosszabb távú tapasztalatra vágyik, azok számára bérlési szolgáltatásainkat ajánljuk.

Fontos megjegyezni, hogy a próbálási lehetőséggel csak 18 év felettiek élhetnek és azt mindenki a saját felelősségére veheti igénybe!

Miért érdemes eljönnöd a teszthéten a próbára?

1, Csak most tudsz kipróbálni ennyi különféle modellt egyetlen helyszínen!
2, Mert most 10%-al többet ér a pénzed, ha a próba napján vásárolsz vagy rendelsz tőlünk elektromos kerékpárt!
3, Megismerheted a módot, amivel sokkal örömtelibbé válik a kerékpározás!
4, Tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy melyik modell felel meg leginkább az igényeidnek.
5, Személyes tapasztalatot követően könnyebben tudsz jól dönteni a vásárlást illetően.
6, Nem csak megtekintheted, de ki is próbálhatod a modelleket!
7, Fantasztikus élményben lesz részed!
Gondolkodj el a következőn:

Vettél már úgy valamit, hogy később a használat során rájöttél, nem is az kellett volna Neked?


Mindenkivel előfordult már élete során párszor, hogy olyan terméket vett, mely nem váltotta be teljes mértékben a hozzáfűzött reményeket. Jó lenne ezt mindig előre látni, de ahogy mondani szokták, "a puding próbája az evés".
A kerékpáros termékek rendkívül széles palettából választhatók, és gyakran az ember nem látja előre, hogy melyik felel meg jobban a saját igényeinek. A fekvőkerékpárokra és a pedelec bringákra méginkább igaz ez a megállapítás.
Ezen a problémán szeretnénk mi segíteni azzal, hogy összegyűjtöttük számodra ezekre a teszthetekre a hazai kínálat színe-javát, és most egyetlen helyszínen összehasonlíthatod a számodra érdekes modelleket. Mi segítünk Neked a jó döntésben!

Mire jó a demo kínálatunk? Miért lehet hasznos a számodra?
Ezek a kerékpárok nem csak megszemlélhetőek, nem csak ülni lehet rajtuk, hanem tekerhetsz is velük, így pontosabb képet kaphatsz vásárlás előtt a lehetőségekről. Szakértő kollégáink előzetesen felmérik az igényeidet és ezek figyelembe vételével tesznek javaslatot azokra a modellekre, melyek számodra leginkább megfelelhetnek. Ezen modelleket kipróbálva már sokkal könnyebb választanod széles kínálatunkból.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a szolgáltatásunk nagymértékben növeli a vevőink biztonságát arra vonatkozóan, hogy jó vásárlási döntést hozhassanak.
 
Szeretettel várunk egy különleges élményre!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus