Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bringaexpo 2014

Bringaexpo 2014Elektromos kerékpárokkal és fekvőkerékpárokkal készülünk nagy lelkesen az idei Bringaexpo-ra is, mely február 27-én csütörtökön nyitja meg kapuit, és március 2-ig, vasárnapig lesz nyitva. Idén a látogatók a Bringaexpo szervezőitől a jegy mellé 5000 Ft értékű vásárlási kupont is kapnak, ami 20eFt feletti nem akciós termék vásárlása esetén váltható be az kampányban résztvevő boltok közül bármelyikben, például nálunk is. Megéri tehát már ezért is kilátogatni hazánk legnagyobb kerékpáros kiállítására, ahol minden jelentősebb cég kiállít. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a Hungexpo G pavilon 2-es standján, pontosan ugyanott, mint tavaly. 
Készülünk pár komoly újdonsággal, de most előzetesen egy 
villámgyors belépőjegy nyerési játékot indítunk! 
MEGTÖRTÉNT A SORSOLÁS! 
bringaexpo 2014 utalvány
Csak nyerhet az, aki kilátogat hozzánk a Bringaexpora!
 
NYERJEN JEGYET A BRINGAEXPORA!
 
Aki gyors, annak ráadásul nem kerül semmibe sem a belépő, ugyanis 10 darab jegyet lehet most nyerni nálunk!
 
Ehhez mindössze két dolgot kell tennie:
1, A Bringaexpo-ra vonatkozó ezen bejegyzésünket meg kell osztani a Facebookon azzal a szöveggel, hogy "Meglátogatom az Annyira Más Bringabolt standját a Bringaexpon!"
2, 2014.február 25-én 22 óráig a beazonosítás miatt elküldeni az info@ambringa.hu címre  a játékban résztvevő személy nevét és lakcímét.
 
A sorsolást február 25-én éjfélkor tartjuk, és a nyerteseket emailben értesítjük február 26-án éjfélig
 
A Bringaexpo hivatalos oldala, ahol további információkat lehet a rendezvényről kapni: www.bringa.hu/expo
 
FONTOS:
A nyeremény belépőjegyek csak egy belépésre jogosítanak, de a Bringaexpo bármely napján felhasználhatóak. A belépőjegyek a nyertesek részére nem kerülnek kipostázásra, azokat a Hungexpo I-es számú bejáratánál, a VELO.hu standjánál vehetik át a nyertesek személyi igazolvány bemutatásával. (Ezért is szükséges a név és lakcím elküldése emailben részünkre.)

Ossza meg bejegyzésünket és küldje el nekünk nevét és lakcímét, hogy nyerhessen!

FONTOS UTÓLAGOS KIEGÉSZÍTÉS: Csak jelezni szeretnénk a játékra jelentkezőknek, hogy amíg nem lájkoljátok a facebook oldalunkat, addig nem látjuk, hogy tényleg megosztottátok a bejegyzésünket. Lájkoljátok tehát az oldalt, és annak a Facebook profilotoknak a linkjét küldjétek el az info@ambringa.hu-ra, ahol a megosztás történt. Így teljes a jelentkezés! Köszönjük előre is! 

Szeretettel várunk mindenkit Magyarország legnagyobb kerékpáros rendezvényén, a BRINGAEXPO-n, ahol minden fontosabb cég kiállíít! 

Itt egy helyszínen megnézheti szinte a teljes hazai kínálatot, köztük a mi elektromos kerékpárjainkat és fekvőbringáinkat is!

VISZLÁT A BRINGAEXPON február 27 és március 2 között!

SORSOLÁSI EREDMÉNY:

bringaexpo-nyertesek.jpg

Készen vagyunk a sorsolással, a tejfölös dobozból kihúzott nyertesek: 

Zerza Zoltán, Kapás Péter,Peter Bergmann, Tamás Kovács (1126 Bp), Norbert Elek, Stifner Dorottya, Turuczkay Károly, Budai Miklós, Alexandra Kiss és Tóth Gábor (Monor). 

A nyerteseknek gratulálunk és emailben értesítjük őket! 

Köszönjük a sok megosztást és a játékban való részvételt! Remélem minél többetekkel találkozunk a Bringaexpon, viszlát ott!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus