Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bringaexpo 2012

Bringaexpo 2012Március 1-4 között lesz idén a Bringaexpo Budapesten a HungEXPO területén. A Bringaexpo hazánk legnagyobb és legjelentősebb bringás kiállítása, ahol szinte mindent megtalálhatsz, ami itthon beszerezhető. Természetesen mi is kinn leszünk sok különleges termékkel.

Szeretettel várunk Téged és barátaidat a B pavilon 3-as standján, a büfével szemben!
bringaexpo logoHa március, akkor PORT.hu Bringaexpo, ezúttal 2012. március 1-4. között, a már megszokottá vált HungExpo B-pavilonjának 6500 négyzetméteres területén. A jubileumi, ötödik expora, a kínálat az előző évekhez képest tovább színesedik, új kiállítók, ezáltal új márkák is csatlakoznak 2012-ben a Bringaexpo „karavánhoz”, így bátran mondhatjuk, az itthon elérhető teljes paletta megtekinthető lesz a rendezvényen.

A látogatók a kerékpáros kiállítás mellett, a Hungexpo azonos időben lévő rendezvényeit (Utazás kiállítás, Boat-show, stb.) is megtekinthetik, ráadásul már lehet elővételes jegyet venni, kedvezményes áron.

A nyitónap, különleges lehetőséget kínál az iskoláknak, az előzetesen regisztráló osztályok ezen a napon ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a www.bringa.hu/iskolak oldalon olvasható.

Az idei évben ismét nagy hangsúlyt kapnak az elektromos kerékpárok, ezek kipróbálására egy nagyméretű teszt pályát is biztosítanak a szervezők a látogatók számára. Továbbra is ingyenes lesz a jegy mellé az informatív Bringaexpo különszám, illetve a kerékpárral érkezők őrzött körülmények között parkoltathatják kerékpárjaikat az erre kijelölt 200 férőhelyes tárolóban.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus