Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bosch Kiox elektromos kerékpár kijelző retrofit szett

Ár:
92.900 Ft (73.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1270020424
Gyártó: Bosch

A Bosch Kiox a német gyártó egyik legjobb és legkompaktabb elektromos kerékpár kijelzője. Ez a retrofit szett kimondottan azt a célt szolgálja, hogy Bosch motoros pedelec-ünket utólagosan tudjuk Kiox kijelzővel felszerelni. Ennek megfelelően a szett tartalmazza a következőket:

- magát a Bosch Kiox kijelzőt
- a Bosch Kiox Socket-et, azaz a kijelző bölcsőt
- a Bosch Kiox Mounting Plate adaptert a bölcsőbe
- a Bosch Kiox/SmartphoneHub kijelző-motor kábelt
- a Bosch Kiox/SmartphoneHub kezelőegységet (távvezérlőt)
- a fenti elemek rögzítéséhez szükséges csavar szettet (Bosch Screw Kit)

A Bosch Kiox retrofit szett minden Bosch motorral kompatibilis a 2. generációtól felfelé (azaz a Classic Line kivételével mindegyik motorral).

A Bosch Kiox szett alapvetően össze van szerelve, ugyanakkor az eredetileg Bosch Intuvia, Kiox és Nyon ("eredeti", 1. generációs) kijelzős ebike-ok esetében szükség van a kijelzőt a motorral összekötő kábel cseréjére, amit szakszerviz tud elvégezni (az Ambringa ebike szervizek természetesen vállalják ezt a cserét, akárcsak a kijelző felszerelését, ennek költségét a kijelző ára nem tartalmazza).

Magáról a Bosch Kiox kijelzőről:
A Kiox a Bosch legkompaktabb színes, okostelefonnal összeköthető kijelzője. A színes, 208 × 274 pixel felbontású és 1.9" átmérőjű kijelző az alapvető cyclocomputer funkciók mellett (átlag sebesség, max sebesség, megtett út, bringázással töltött idő) képes megjeleníteni a bringás által leadott teljesítményt és a pedálfordulatot is. Ha pedig összekötjük a Kiox-ot a kompatibilis pulzusmérőkkel, ez az információ is megtekinthető a kijelzőn az elégetett kalóriákkal egyetemben.

Ahogy szó volt róla a Kiox összeköthető okostelefonnal is, ehhez a Bosch Ebike Connect applikációra lesz szükségünk. Ezt követően telefonunkon is megtekinthetjük kerékpározásunk adatait, illetve útvonalat tervezhetünk. Ez esetben navigáció magán a telefonunkon fut, viszont azt eltehetjük a zsebünkbe, mivel a Kiox szól, hogy mikor és merre kell majd fordulnunk.

A Bosch Ebike Connect alapvetően egy ingyenes applikáció, ugyanakkor lehetőség van prémium, fizetős funkciók használatára is, mint például a 'Kiox Premium Lock'. Ezt bekapcsolva elektromos kerékpárunk csak a párosított Kiox kijelzővel fog működni, így ha ellopták ebike-unkat annak rendszerét nem tudják használni majd a tolvajok. Ehhez természetesen le kell venni a Kiox kijelzőt ha magára hagyjuk a kerékpárt (a levétel gyerekjáték, egy mozdulat, szerelést nem igényel).

A Bosch Kiox ebike kijelző számítógéppel, pontosabban a 'Bosch Ebike Connect Online Portal'-al is kommunikál.

Ha kíváncsi rá, hogy mennyit "okosodik" a 2021-es modellévre a Bosch Kiox ebike kijelző, olvassa el az erről írt blogbejegyzésünket!

Változatok: Alapmodell

Leírás és Paraméterek

Gyári alkatrész Igen, gyári alkatrész
Kijelző típusa Színes, TFT
Okostelefonos kompatibilitás Igen, applikáción keresztül
Alkatrész típusa Kijelző és tartozékai
Áramellátás Ebike akkumulátoráról, illetve saját beépített akkumulátorból, ha levettük a kerékpárról
Kompatibilis ebike rendszer Bosch

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!