Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bionx elektromos kerékpár teszt a Mozgásvilágon

Bionx elektromos kerékpár teszt a MozgásvilágonMegjelent a Mozgásvilágon a legkomolyabb elektromos rásegítő szettünkről, a Bionx-ról készült teszt, melyben azt elemezgetik, hogy miképp lehet edzés nélkül 25 km/h sebességgel felmenni az erős emelkedőn. Ami persze nem olyan nehéz, ha valaki Bionx motorral szerelt elektromos kerékpárt használ...
Ahogy nemrég már hírt adtunk róla, voltak nálunk páran a Mozgásvilágtól elektromos kerékpárokat és rekumbenseket tesztelni. Erről megjelent egy összefoglaló írás már egy hónappal ezelőtt, most viszont kifejezetten a Bionx rendszer került terítékre. Ezt a többihez képest még komolyabban letesztelték, ennek eredménye olvasható a Mozgásvilágon.

A teszt szerintem jól sikerült, megnyerte a zord bírálók tetszését a Bionx. Aki a cikk elolvasását követően kedvet kap megvásárolni egy ilyen szettet, akkor érdemes a következőket tudnia:
1, Ez a rendszer kapható kompletten, kerékpárba szerelve (pl Kalkhoff, Focus, KTM, stb), de kapható külön átépítő készletként is, amikor szinte bármilyen kerékpárba berakható. A beszerelést mindenképp javasolt szakműhelyben elvégeztetni a garancia miatt, de ez benne van a termék árában.
2, Ez a piacon jelenleg az egyik legkomolyabb elektromos rásegítő készlet, mely szokatlanul erős, ugyanakkor könnyű, ráadásul képes generátoros üzemmódra is, amikor fékezéskor illetve a lejtőn motorfékként funkcionál és a mozgási energiát visszatáplálja az akkumulátorba. Evvel a hatótávolság is növelhető, valamint a fék sem kopik el a lejtőn.
3, Sokféle kivitele létezik a Bionx-nek, ezek a motor nyomatékában, a rásegítés "áttételében", az akkumulátor kapacitásában (hatótávolságban) és elhelyezési módjában különböznek leginkább. Bionx modellek ide kattintva megnézhetőek a webáruházunkban. Célszerű a kiválasztásban szakértő kollégánk segítségét kérni.
4, A Bionx természetesen kipróbálható és megvásárolható nálunk.

A Mozgásvilág tesztjét a Facebook oldalunkon megosztottam, onnan is eléred. Ha tetszett lájkold, illetve oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus