Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Bionx D-series

bionx-d-series.png
A 2014-ben bemutatásra kerülő Bionx D-series új motorokat bemutató prospektus, melyből megérthető, mik az előnyei ennek az első ránézésre különleges Bionx családnak:
  • ITS - Increased Tangential Speed : A nagyobb átmérő miatt a mágneses alkatrészek kerületi sebessége is megnő, így a motor hatásfoka még kedvezőbb;
  • MCR - Magnetic Component Reduction: A nagyobb átmérő következtében nagyobb nyomaték érhető el, illetve a motor tömege csökkenthető. Az ITS és az MCR fejlesztésnek köszönhetően 250% teljesítmény növekedés valósítható meg.
  • NSC - Non Structural Cover: A fűggetlen, azaz nem teherhordó motorház konstrukció miatt a motortest vastagsága és egyben a tömege is jelentősen csökken, így egy D-szériás motor csupán 3,9 kg!
  • STC - Spoke To Center: A küllök nem a motorházhoz, hanem az agyhoz kapcsolódnak, így hosszabbak lehetnek, ezáltal vertikális irányban megnövekszik a kerék rugalmassága. Ennek eredménye a nagyobb komfort, a jobb tapadás és nyomaték átadás, mely főleg a sport orientált felhasználóknak előnyös.
A D-szériás motorok csúcs nyomatéka 50 Nm-re nő, de emellett a normál nyomatéka is megemelkedik 25 Nm-re, amit leginkább azok a sportos bringázást kedvelők fognak értékelni, akik számára fontos a nagy teljesítmény és a modern design.
Előreláthatólag 2014-ben még csak a Wheeler kerékpárokban kapható ez a Bionx széria, de 2014 végétől már átépítő készletben is megvásárolható a Bionx legújabb fejlesztése!
 
kattints-ide-2lenyilas.png
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Katalógusok, prospektusok