Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

BH Bikes forgalmazók lettünk

BH Bikes forgalmazók lettünk A 2013-as Bringaexpo egyik újdonsága volt az Ambringa kínálatában, hogy mostantól közvetlenül a gyártótól rendeljük a BH Bikes elektromos kerékpárjait, ezáltal a lehető legjobb árakat tudjuk biztosítani többek közt az Eurobike aranyérmes Emotion sorozat termékeire is.
A spanyol márka termékeit még évekkel ezelőtt, az Eurobike-on próbáltam ki először, és rögtön megtetszettek. Különösen az Emotion Neo sorozat, melynek különlegessége, hogy a tervezők igyekeztek olyan design-t alkotni, mely a lehető legjobban elrejti a kíváncsi szemek elől az akkumulátort, ezáltal alig lehet látni, hogy nem normál, hanem elektromos kerékpárról van szó. Ez a tendencia egyébként egyre erősebben nyomonkövethető, így most már nem csak a technikai paraméterekben zajlik az ádáz verseny a gyártók között, hanem
 
 
abban is, hogy ki tud olyan formatervet alkotni, melyben észrevétlenül (vagy legalábbis minél kevésbé feltűnően) vannak elrejtve az elektromos kerékpárra utaló formajegyek.
(Minek is vegyék észre a bringás társak, hogy nem véletlenül hagytuk ott őket az emelkedőn olyan könnyen... Wink)
 
bh-neo-cross.jpg
BH Neo Cross elektromos kerékpár, a rejtett erő
 A BH kerékpárjai egyébként nagyon jó ár/értékkel bírnak, erősek, könnyűek, minden vonatkozásban kiemelkedőek. Ár szempontjából előnyös, hogy bár egy nagyon jó minőségű, igényes márkáról van szó, de mivel még nem annyira ismert a neve, mint például a Kalkhoffnak, vagy a Focusnak, ezért jelenleg még kifejezetten versenyképes áron kaphatóak a BH kerékpárjai.
bh-smart-ee203_thumb.jpg
BH Smart összecsukható elektromos kerékpár
 A kiállításra két BH elektromos kerékpárt vittünk egyébként ki, a Neo Cross -t és az összecsukható Smart modellt. (Bővebb technikai információkért kattints a név linkjére.)
Mindkét típus nagy sikert aratott, többeknek is valamelyik BH modell lett a kedvence a sokféle bemutatott pedelec modell közül!

Hamarosan várhatóan további modellekkel igyekszünk gazdagítani a már most is kiemelkedő elektromos kerékpár kínálatunkat, érdemes tehát nyomon követni a híreinket!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus