B&M Trailermatic

Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 360
A B&M Trailermatic egy oldható, utánfutó világítást bekötő készlet dinamós világítás rendszerhez. Egyszerűen szerelhető, nem igényel szerszámot. Bekötésének helye a dinamó és a hátsó lámpa között van. Alaphelyzetben a hátsó lámpa világít, amennyiben csatlakoztatjuk az utánfutó dugóját csak az utánfutó lámpája világít. Így elkerülhető a túlterhelésből adódó elhalványulás, ami főleg az első lámpákon érezhető. A készlet tartalmaz mindent ami a bekötéséhez kell: 1 darab 210 cm-es 'jack' dugós vezetéket, 1 darab 185 cm-es dinamó bekötő vezetéket, 1 darab 60 cm-es hátsólámpa bekötő vezetéket, 2 darab rögzítő gyűrűt.
Kívánságlistára teszem
7.580 Ft (5.969 Ft + ÁFA)
B&M Trailermatic
7.580 Ft (5.969 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A B&M Trailermatic egy oldható, utánfutó világítást bekötő készlet dinamós világítás rendszerhez. Egyszerűen szerelhető, nem igényel szerszámot. Bekötésének helye a dinamó és a hátsó lámpa között van. Alaphelyzetben a hátsó lámpa világít, amennyiben csatlakoztatjuk az utánfutó dugóját csak az utánfutó lámpája világít. Így elkerülhető a túlterhelésből adódó elhalványulás, ami főleg az első lámpákon érezhető. A készlet tartalmaz mindent ami a bekötéséhez kell: 1 darab 210 cm-es 'jack' dugós vezetéket az utnfutóhoz, 1 darab 185 cm-es dinamó bekötő vezetéket, 1 darab 60 cm-es hátsólámpa bekötő vezetéket, 2 darab rögzítő gyűrűt.
Automatikus kapcsolás van
Dinamós igen

A(z) Busch & Müller márkáról

A Busch & Müller cég a minőségi kerékpáros lámpák és tükrök specialistája. A német cég számtalan szakmai elismerést illetve díjat gyűjtött össze az elmúlt években. Termékeivel a kerékpárokon kívül az autóiparban is találkozhatunk, mivel többszázezer személygépkocsi és robogó van vele szerelve.