Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Azub ülésháló, gumis behúzású

Ár:
17.900 Ft (14.094 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VYPLET-TRIKE
Gyártó: Azub
Azub ülésháló gumi szerelékkel. Jól szellőző, könnyű, tartós anyagból készül. A gumihevederrel egyszerűen lehet felrögzíteni az ülésvázra.

Leírás és Paraméterek

Azub ülésháló gumi szerelékkel. Jól szellőző, könnyű, tartós anyagból készül. A gumihevederrel egyszerűen lehet felrögzíteni az ülésvázra.

A(z) Azub márkáról

Az AZUB egy cseh fekvőkerékpár gyártó, melyet 2000-ben alapított Ales Zemanek konstruktőr. Székhelyük Uhersky Brodban található. A név egy mozaikszó, mely Ales és a település nevéből áll: A (Ales) Z (Zemanek) U (Uhersky) B (Brod).
A cég elhivatott abban, hogy olyan általános célú fekvőkerékpárokat fejlesszen ki és terjesszen el, melyek elég erősek és tartósak ahhoz, hogy fokozottabb igénybevételű (nagy csomagos túrázás és erdei, montis jellegű) felhasználásokra is alkalmasak legyenek. Több videót is készítettek, melyeken bizonyítják, hogy könnyebb downhill terepeken is elboldogulnak rekumbenseiken sokak megrökönyödésére.
Termékeikre jellemzőek a kifinomult műszaki megoldások, a széleskörű beállítási lehetőség, a kedvező ár/érték viszony, valamint az erős, tartós felépítés.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!