Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Az év legjobb elektromos kerékpárjai

thumb_zeg-bulls-extraenergy-awards-2014.png
Az általunk képviselt illetve forgalmazott márkák megint taroltak az ExtraEnergy elektromos kerékpár tesztjeiben! Kiosztották az év legjobb elektromos kerékpárjainak járó díjakat, melyek között ott a nagy kedvencem, a Bulls Greenmover Lavida Plus, mely tulajdonképpen a Bulls Greenmover E45-nek, a kékesi csúcstámadáson diadalmaskodó speed-pedelecünknek a kistestvére, hiszen ugyanannak a fantasztikus motornak egy 25 km/h-ig rásegítő verziója van benne.
 
 
Íme két kép a győztes Bulls Greenmover Lavida Plus-ról, mely többféle vázformával is rendelhető, a képen látható férfi illetve női vázas verziók mellett létezik köztes, unisex vázas is (annak felsőcsöve ejtett).
bulls-green-mover-lavida-plus-28zoll-e-bike.jpg
A női vázas verzió még nincs fenn a honlapunkon, de így néz ki:
bulls-greenmover-lavida-plus-woman.jpg
 
A rendkívül finom működésű, hangtalan Greenmover elektromos motor nagyon erős, kifejezetten élvezet a használata. Hatótávja óriási, 150 km, köszönhetően a 612 Wh-s akkumulátornak, mely 3,5 óra alatt újratölthető. Ami még külön kiemelendő, hogy a Bionx-hez hasonlóan, a Greenmover is azon ritka elektromos motorok közé tartozik, melyek hatékony visszatöltési funkcióval rendelkeznek.
Honlapunkon további információkat olvashatsz a Bulls Greenmover Lavida Plus modellekről (is).
 
Egy másik győztes, a szintén csak nálunk kapható Pegasus márkától a Pegasus Premio E10. Ez a Bosch Performance-line középmotorral és minden szükséges extrával felszerelt elektromos kerékpár két kategóriában is diadalmaskodott, egyrészt a túra pedelec, másrészt a családi pedelec kategória legjobbja lett. Három féle vázzal rendelhető (férfi, női és unisex) a Pegasus Premio E10 is, a képen az unisex vázzal mutatjuk, ha már a Bulls Lavidáról a férfi és a női vázas kivitelekről mutattunk képeket:
pegasus-premio-e10-uni.jpg
 
Az általunk is forgalmazott márkák közül Focus és Kalkhoff modellek is vannak a győztesek között. A Kalkhofftól az Endeveur S11 nyert a sport-túra kategóriában. Ha pedig valaki a legjobb össztelós montit szeretné, akkor érdemes elgondolkodnia a Focus Thron Impulse Premium-on, ugyanis azt hozták ki győztesnek a sport-offroad pedelec-ek közül. 
Ezek a modellek sajnos jelenleg még nincsenek fenn a honlapunkon, mivel a 300-nál is több általunk forgalmazott modell mindegyikének felrakására nem jut időnk. Akkor ugyanis nem tudnánk boltba bejövő vevőkkel foglalkozni... :)
focus_thron_fs_premium.jpg
Azt javaslom, ha komolyan érdeklődsz a legjobb elektromos kerékpárok iránt, gyere el az Annyira Más Bringaboltba, mert nálunk olyat is próbálhatsz, amit sehol máshol! Például a fent már említett Bulls Greenmover E45-öt...
 
Addig is, töltsd le az Elektromos kerékpárok nagykönyvét , abból minden kérdésedre választ kapsz a témában! Siess, most ingyenesen letölthető!
 
A díjátadó ceremóniáról további képeket itt nézegethetsz:
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus