Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Apache

 

Ha kimagasló ár-érték arányú elektromos kerékpárt keres, mindenképp vegye számításba az Apache pedelec-jeit is!

Csehország legnagyobb és piacvezető elektromos kerékpár gyártóját tisztelhetjük az indián eredetű név mögött. Ez a kijelentés igazán az után kap súlyt, hogy megtudjuk mekkora a cseh kerékpáros, illetve ebike piac: 7 nyomtatott,kerékpárokkal foglalkozó szaklap van az országban, ebből több kimondottan csak elektromos kerékpárokkal foglalkozik (hazánkban már "csak" hagyományos kerékpárokkal foglalkozó nyomtatott szaklap sincs). 

Nem véletlenül lett hazájának legnagyobb ebike gyártója az Apache, ugyanis modelljeik nem csak kiváló ár-érték arányúak és megfizethetőek, hanem dizájnosak is. 

Emellett olyan műszaki megoldásokkal, felszereltséggel találkozhatunk az Apache elektromos kerékpároknál, amik más gyártóknál jellemzően egy-két árkategóriával feljebb találhatóak csak meg. Továbbá olyan ritka extrákkal is számolhatunk a cseh márka modelljeinél, mint az USB töltő csatlakozó vagy egyes modellek esetében az opcionális gázkar.

De nem csak komplett elektromos kerékpárok vásárlása esetében érdemes fontolóra vennünk egy-egy apache modellt. Ha már meglévő kerékpárunkból faragnánk pedelec-et, rögtön két lehetőséget is kínál a gyár: van középmotoros és hátsó agymotoros elektromos kerékpár átalakító szettjük.

 

 

 

Rendezés:
Nézet: