Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Apache

Apache

 

Ha kimagasló ár-érték arányú elektromos kerékpárt keres, mindenképp vegye számításba az Apache pedelec-jeit is!

Csehország legnagyobb és piacvezető elektromos kerékpár gyártóját tisztelhetjük az indián eredetű név mögött. Ez a kijelentés igazán az után kap súlyt, hogy megtudjuk mekkora a cseh kerékpáros, illetve ebike piac: 7 nyomtatott,kerékpárokkal foglalkozó szaklap van az országban, ebből több kimondottan csak elektromos kerékpárokkal foglalkozik (hazánkban már "csak" hagyományos kerékpárokkal foglalkozó nyomtatott szaklap sincs). 

Nem véletlenül lett hazájának legnagyobb ebike gyártója az Apache, ugyanis modelljeik nem csak kiváló ár-érték arányúak és megfizethetőek, hanem dizájnosak is. 

Emellett olyan műszaki megoldásokkal, felszereltséggel találkozhatunk az Apache elektromos kerékpároknál, amik más gyártóknál jellemzően egy-két árkategóriával feljebb találhatóak csak meg. Továbbá olyan ritka extrákkal is számolhatunk a cseh márka modelljeinél, mint az USB töltő csatlakozó vagy egyes modellek esetében az opcionális gázkar.

De nem csak komplett elektromos kerékpárok vásárlása esetében érdemes fontolóra vennünk egy-egy apache modellt. Ha már meglévő kerékpárunkból faragnánk pedelec-et, rögtön két lehetőséget is kínál a gyár: van középmotoros és hátsó agymotoros elektromos kerékpár átalakító szettjük.

 

 

A cseh gyártó négyféle pedelec rendszerrel szereli kerékpárjait:

1. Apache Silent Power: ezek legkedvezőbb árú modellekben találhatóak meg, pedálfordulatérzékelős hátsó agymotoros rendszerről beszélhetünk. Hazánkban a legtöbb Apache ebike-ot ezzel a motorral adják el.

2. Bafang Maxdrive: szintén remek ár-érték arány jellemzi a Maxdrive-os gépeket (MX jelzés árulkodik a nevükben a motorra). Ez a rendszer már nyomatékszenzoros, illetve középmotoros. Nem meglepő módon a hátsó agymotoros gépek után a Maxdrive-os bringák a legnépszerűbb modellek.

3. Comp Drive: a legfrissebb pedelec rendszer a cseh gyártó kínálatában, a 2019-es modellévben debütált. Maga a motor is friss fejlesztés, cseh-japán közös munka eredménye. A közös munka gyümölcse egy erős és kompakt nyomatékszenzoros középmotor lett, amit az Apache csak cross, illetve mtb modelljeibe épít be.

4. Bosch: nem maradhattak ki a gyártó kínálatából a legelterjedtebb motorgyártó erőforrásai sem. Szintén cross, illetve mtb ebike-okban találkozunk a Bosch aktuálisan legfrissebb motorjaival.

 

 

Rendezés:
Nézet: