Airzound 4 légkürt

Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: AGP55-001
Nagy hanghatású (115 dB) levegőkürt. Egy feltöltéssel kb. 30 nagyobb vagy 80 kisebb dudálást lehet végrehajtani. Állítható hangerejű, könnyen felszerelhető kormányra, vázra. 25,4-es és 31,8-as adaptereket tartalmaz a csomagolás. Újratölthető autószelepes pumpával, maximális nyomás 5,5 BAR.
Kívánságlistára teszem
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Airzound 4 légkürt
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Nagy hanghatású (115 dB) levegőkürt. Egy feltöltéssel kb. 30 nagyobb vagy 80 kisebb dudálást lehet végrehajtani. Állítható hangerejű, könnyen felszerelhető kormányra, vázra. Újratölthető autószeleps pumpával, maximális nyomás 5,5 BAR. Ezt biztos meghallják!

A(z) Optima Cycles márkáról

Az Optima az egyik legismertebb holland rekugyártó. Az Optima Cycles céget 1994-ben alapította két fiatal mérnök, Michael van der Meijden és Edoardo Mugge. Ausztráliát átszelő kihívásokkal teli, hosszú túrájukra megtervezték és legyártották azt a fekvőkerékpárt, mely később Condor néven vált híressé. Már a kezdetektől fogva un. oversized alucsövekből építették általános célú és versenyzésre szánt modelljeiket,  a legdurvább terhelésre szánt típusokat (pl Condor, Rider) pedig acél csövekből.
A 90-es évek végére az Optimának lett a világ legszélesebb fekvőkerékpáros kínálata és számos modellje vált híressé a rekusok között. A Baron és a még durvább versenyváltozata, az X low például a sebességmániások legkedveltebb fekvője lett. A 2000-es évek elején nekik volt elsőként saját csapatuk holland, francia és belga versenyzőkkel, akik számtalan komoly díjat begyűjtöttek, evvel is ismertté téve az Optima nevet. Közben a Condor, a Dragon, a Lynxx és az Orca a komoly túrázók között vívott ki magának hatalmas elismerést. A képek magukért beszélnek, semelyik másik márkát nem használtak annyian világkörüli túrákhoz, mint az Optima modelljeit.
Az Optima filozófiája mindig a termékre fókuszált. Nem a reklámra, a hírverésre helyezték a hangsúlyt, nem marketingre költöttek hatalmas pénzeket, hanem inkább azon fáradoztak, hogy megfizethető, de kiváló minőségű rekukat építetsenek, melyek aztán a használat során maguknak vívják ki a megfelelő hírnevet. Emiatt minden alkatrészből, még a csavarok közül is mindig a legjobbakat építették be, sose voltak hajlandóak megalkudni a minőség terén némi költségcsökkentés elérése érdekében.  Természetesen ők is igyekeztek a költségeket lefaragni, de ezt úgy valósították meg, hogy a minőség ne romoljon. Emiatt a 2000-es évek vége felé optimalizálták széles kínálatukat, és evvel párhuzamosan saját gyártóüzemet hoztak létre Tajvanon, ahol a korábban megszerzett tapasztalataikat felhasználva szigorúan ellenőrzött körülmények között gyártják a termékeiket.
Általánosságban elmondható, hogy rekumbenseik rendkívül strapabíróak és könnyen kezelhetőek, nagyon barátságosak már elsőre is.