Schwalbe Procore szett díszdobozban, 27,5x1,10

Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 16610002
Kívánságlistára teszem
Kerék mérete
27.5 col
Szeleptípus
Presta (SV)
44.900 Ft 38.990 Ft (30.701 Ft + ÁFA)
Schwalbe Procore szett díszdobozban, 27,5x1,10
44.900 Ft 38.990 Ft (30.701 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Schwalbe PROCORE

Terepen: Az alacsonyabb nyomáson történő vezetés jobb teljesítményt jelent... de egyúttal növeli a defekt kockázatát is. A korábbi határ körülbelül 20 PSI, ami alatt már alig mernek normál MTB gumikkal menni.

De semmi sem marad ugyanaz: A jövőben a gumiabroncs kettős kamráiban lehet szabályozni a légnyomást. A külső kamrában, közvetlenül a felnin, magas a légnyomás - még egy nagyon erős ütés sem hajlítja be a felniszélt. Ugyanakkor a belső nagynyomású rendszer rögzíti a gumit a felnire. A 'Burping', azaz a hagyományos tubeless rendszerekben jellemző, alacsony nyomáson történő levegővesztés lehetetlen.

A PROCORE BÁRMELY TUBELESS MTB GUMIVAL HASZNÁLHATÓ

Körülbelül 200g súlyú kerékenként. Minden fajta kerékkel kompatibilis, márkától függetlenül. A belső felniszélesség 23mm.

Két darabos készletként kapható, minden szükséges alkatrésszel egy komplett kerékpár átalakításához. Később az alkatrészek külön-külön is kaphatók lesznek pótalkatrészként.

További információk a Schwalbe weboldalán érhetők el

A gumiabroncs nyomását minimálisan 14 PSI-ra lehet csökkenteni, így hatalmas tapadást biztosítva. Még a legdurvább terepen is a gumi 'ragad' a talajhoz. A gumiabroncs rendkívül érzékenyen csillapít. A további csillapítás és tapadás miatt sokkal jobb a kormányzás, a fékezés és a tapadás szabályozása. Nincs többé kígyóharapás veszélye. A felnik rendkívül jól védettek a behorpadástól. Még a legkeményebb körülmények között is jelentősen könnyebb gumik használhatók. Kiváló vészhelyzeti futási tulajdonságok a belső nagynyomású légtérnek köszönhetően.

A készlet tartalma 2 x Procore belső gumi 2 x Procore légvezető eszköz Tubeless felniszalag 2 x 60ml Doc Blue tömítőfolyadék EasyFit felszerelő folyadék Gumiabroncs emelők