Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

TW-Bents Artifice (használt)

Ár:
544.000 Ft
414.000 Ft (325.984 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TW-Bents-Artifice_h
Gyártó: TW-Bents

Az Artifice a tajvani TW-Bents egyik legújabb háromkerekűje, mely méltán sikeres, hiszen amellett, hogy igényes alkatrészekből rakták össze, a könnyebb szállíthatóság érdekében kicsire összecsukható, ráadásul ehhez az ülést sem kell leszerelni.

Egyetlen darab van belőle, keveset használt, jó állapotú.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-03

Leírás

Felszereltsége kifejezetten jónak mondható, kizárólag minőségi alkatrészekből, illetve részegységekből építették össze. Ülése hálós, így amellett hogy jól szellőzik, oldaltartást is biztosít, mely különösen a nagyobb sebességű, illetve az élesebb kanyarokban tud nagyon hasznos lenni. Kormánya indirekt, mely egyrészt kedvezőbb ergonómiailag, finomabban behangolható, toleránsabb a vezető hibáira, valamint veszélyes kanyarokban is biztonságosabb. 20/26-os kerékméretével a merev vázához képest jól nyeli el az úthibákat. Szélességével ugyan a nagyobb modellek közé tartozik, viszont a stabilitása ezáltal, valamint az alacsony súlypontja miatt is nagyon jó. 

A(z) TW-Bents márkáról

A TW-Bents az egyik legrégebbi (1985-ben alapították) és legnevesebb tajvani rekumbens gyártó. Az Ambringa 2008 óta forgalmazza a termékeit nagy sikerrel.
A TW-Bents az egyike azon nagyon kevés távol-keleti fekvőkerékpár gyártónak, aki elég széles kínálattal rendelkezik a kontinensünkön kedvelt rövid tengelytávú kétkerekű és tadpole kialakítású háromkerekű típusokból, ugyanakkor elegendő tapasztalattal bír ahhoz, hogy mind árban, mind minőségben versenyképes legyen.
Némelyik modellje vázszetként vásárolható meg, így személyreszabottabb, ugyanakkor viszonylag alacsony árú rekumbens is kialakítható belőlük.