Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Sun-EZ1SX

Gyártó: SunBicycles
Cikkszám: Sun-EZ1SX
A neves amerikai Easy Racers legolcsóbb modellje az EZ-1, melyet a tajvani SunBicycles cég üzemében gyártanak. Kétféle verziója létezik, az olcsóbb acélvázas (EZ-1 SX), illetve a komolyabb alkatrészekkel felszerelt, könnyebb, de drágább aluvázas modell (EZ-1 AX). Különösen ajánlott azoknak az alacsonyabb bringásoknak, akik nem akarnak erősen fektetett ülésű fekvőbiciklit. Ez a modell egyébként a világ egyik legelterjedtebb rekumbense, köszönhetően megbízhatóságának, könnyű kezelhetőségének, fantasztikus kényelmének és alacsony árának.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-03

Leírás és Paraméterek

A neves amerikai Easy Racers legolcsóbb modellje az EZ-1, melyet a tajvani SunBicycles cég üzemében gyártanak. Kétféle verziója létezik, az olcsóbb acélvázas (EZ-1 SX), illetve a komolyabb alkatrészekkel felszerelt, könnyebb, de drágább aluvázas modell (EZ-1 AX). Különösen ajánlott azoknak az alacsonyabb bringásoknak, akik nem akarnak erősen fektetett ülésű fekvőbiciklit. Ez a modell egyébként a világ egyik legelterjedtebb rekumbense, köszönhetően megbízhatóságának, könnyű kezelhetőségének, fantasztikus kényelmének és alacsony árának. Az EZ-1SX a legolcsóbb fekvőbringa a kínálatunkban, mely ugyanakkor egyben igazi belépő modell ebbe a világba. (Sokan tovább sem lépnek, annyira meg vannak vele elégedve...) Használata nagyon könnyen megtanulható, szinte alig különbözik a ,,hagyományos' bringákétól, így azonnal tudja kezelni mindenki, aki már tud biciklizni. Ülése kényelmes, könnyen beállítható a használója méreteihez. Kialakítása miatt az LWB-k közé tartozna, azonban a kis kerekeinek köszönhetően közepes tengelytávúnak számít.

A(z) SunBicycles márkáról

A Sun Bicycles egy 1972-ben alapított tajvani székhelyű kerékpárgyártó. Palettáján sokféle modell megtalálható a hagyományosnak számító "gyémántvázas" kerékpároktól a cruisereken át a fekvőbringákig.
Saját tervező csapata van,mely nagy figyelmet fordít arra, hogy minden termékük kategóriájában a legjobb ár/érték hányadosú legyen, azaz a vevő a pénzéért a lehető legnagyobb értéket kapja. Ez a filozófia megfigyelhető minden termékükben, még a rekumbensekben is, bár azokat nem saját, hanem az amerikai legnevesebb fekvős cég, az Easy Racers tervei alapján gyártják. Mivel ezen termékeik legnagyobb hányadban az amerikai piacon találnak gazdára, ezért palettájukon belül a leginkább az USA piacán oly népszerű hosszú tengelytávú modellek a legnépszerűbbek. Azok viszont verhetetlen áron és minőségben!