Sárvédő SKS Mudrocker első

Gyártó: SKS Germany
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 199591
- Véd a felfröccsenő víz ellen
- Ideálisan illeszkedik az első kerékhez
- Rögzítő pántokkal/gyorskötegelővel vagy adapterrel rögzíthető
- A villa száraihoz is rögzíthető
- Védi a becsúszó szárakat is
- 27.5” (650B) vagy 29” kerékmérethez, 3.0+ gumiköpeny szélességig
Kívánságlistára teszem
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Sárvédő SKS Mudrocker első
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Tartsd a szemed a pályán – és távol a sártól.

A mountainbike-osok szeretnek “játszani” a sárban. Ez tény. De a víz és a sár nemcsak az arcunkba fröccsenhet, de az első villára is. És idővel a fogaskerekek közé is kerül belőle, és akkor a mókának vége.
Az új SKS Mudrocker első sárvédő segít, hogy a pályán tarthasd a szemed – és távol a sártól. A sárvédő matt/fényes dizájnjával tökéletesen illeszkedik egy mountainbike-hoz és optimális védelmet ígér a felfröccsenő víz ellen hosszának köszönhetően.
A Mudrockert gyorsan felszerelheted a fékhídra a gumírozott, fényezés-barát rögzítője vagy kábelkötegelők segítségével és gyorsan le is veheted. A Mudrockert egy speciális adapter segítségével állandóra is felszerelheted, ha a fékhídon van rögzítési pont. Az adapter olyan teleszkópos villákkal is kompatibilis, amelyeken két oldalirányú menetes persely van, pl Fox, Rockshox és Öhlins márkák 2021-es modelljei. A villa száraihoz történő rögzítés (rögzítőkkel vagy kábelkötegelőkkel) a stabilitást növeli, ráadásul a csúszószárakat is védi. A villa geometirájától függően, ollóval méretre szabható.
A Mudrocker 3.0” gumiköpeny szélességig használható 27.5” (650B) vagy 29” kerékmérettel. A rögzítőket és a speciális adaptert a csomag tartalmazza.