SKS-GERMANY Airspy SV (Presta szelephez) nyomásmérő

Gyártó: SKS Germany
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 188125
Mission „Airpossible”
A megfelelő guminyomás nemcsak biztonságot és kényelmet nyút, de a gumik élettartamát is megnöveli és segít a defektek elkerülésében. A „nyomkodjuk meg a gumit az ujjainkkal teszt” indulás előtt kőkorszaki megoldás, használjuk inkább a technológiát. A guminyomás ellenőrzése mostantól az Airspy feladata. Akár túra előtt, akár közben vagy utána, a guminyomás ellenőrző rendszer „okos módon” teszi a dolgát, így ezentúl mindig a megfelelő nyomáson kerékpározhatunk.
Kívánságlistára teszem
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
SKS-GERMANY Airspy SV (Presta szelephez) nyomásmérő
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Airspy – a kém a küllőn
A kompakt és könnyű Airspy guminyomás-mérő szenzor az SKS-től biztosít minket arról, hogy a megfelelő nyomáson kerékpározunk. Egyszerűen csavard a szelepadaptert a szelepre, nyomd rá a szenzort és kész is. Amint felszereltük, a por- és vízálló szenzor folyamatosan méri a guminyomást. A szenzor Bluetooth vagy ANT+-t használ a pontos és valós idejű adatok átvitelére, amely vagy egy kompatibilis kerékpár computerre vagy egy okostelefonra történhet, amelyre az SKS MYBIKE applikáció telepítése szükséges. Az applikáció nemcsak az aktuális guminyomást mutatja, de a hőmérsékletet és a szenzorban lévő elem állapotát is.
Ez a diszkrét kém hangjelzéssel figyelmeztet, ha rendellenességet észlel a nyomásban. Az Airspy mobil digitális nyomásmérőként is használható, így a nyomást digitálisan is mérhetjük, amikor felfújjuk a kerekünket. Ettől már nem is lehetne egyszerűbb!
Az Airspy egy első- és hátsó kerékre való szettként érkezik. SV szeleppel, valamint tubeless gumikkal is kompatibilis. A csomag tartalmazza a működéséhez szükséges CR2032-es elemet, illetve a lopásgátló bilincseket, több méretben.

Tömeg: 18 g
Szelep: SV
Maximum nyomás, amit mérni tud: 8.3 bar / 120 psi