Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Riese und Müller elektromos kerékpárok az Ambringánál

Riese & Müller ebikeok

 

Kínálatunk idén a Giant márka elektromos kerékpárjai mellett egy újabb márkával bővül: a német Riese und Müller pedelec-ekkel. Ha kiemelten fontosak Önnek egy elektromos kerékpárban az innovatív megoldások és a markáns megjelenés, melyet áthat a legapróbb részletekre való odafigyelés, bátran ajánljuk a Riese und Müller elektromos kerékpárjait (is)!

Összteleszkópos városi kerékpár

Kínálatunk egyetlen összeteleszkópos városi elektromos kerékpárja, a Homage

 

Különösen azoknak ajánljuk a Riese und Müller elektromos kerékpárjait, akiknek fontos a kényelem. A márka kínálatában ugyanis összteleszkópos (azaz hátsó lengéscsillapítással is rendelkező) városi és trekking elektromos kerékpárok is megtalálhatóak.

Egy modellt kiemelnénk a kínálatból, a Delite GT-t, mely a "legjobb elektromos kerékpár-pedelec" kategória győztese volt a 2016-os Eurobike (a világ egyik legnagyobb kerékpáros kiállítása) szakmai zsűrije szerint.

 

2016-os Eurobike zsűrie szerinti legjobb bringa

Delite GT a "vadonban"

 

Ez az elektromos kerékpár -többek között- azért különleges, mert akár két, egyenként 500 Wh-s Bosch akkumulátort is rá lehet csatlakoztatni, ezzel a két akkumulátoros, 1 000 Wh-s rendszerrel minimum 100, de akár 400 km-es hatótávval is számolhatunk. Valós körülmények között tapasztalataink szerint egy 500 Wh-s akkumulátorral nekiindulva 70-120 km-en keresztül számíthatunk a rendszerre, ezt megduplázva pedig 140-240 km-s túráknak nézhetünk elébe, attól függően, hogy milyen körülmények között használjuk az elektromos kerékpárunkat. Utóbbi esetben természetesen a körülmények a lehető legkedvezőbbek: kis tömegű felhasználó, legkisebb rásegítés, jó minőségű és sík aszfaltút és szélcsend.

 

Hamarosan megérkezik hozzánk a saját, próbálható Delite-unk, addig is itt megtekintheti Riese und Müller elektromos kerékpár kínálatunkat.

 

Amennyiben a weboldalunkon jelenleg nem található Riese und Müller elektromos kerékpárt vásárolna, kérjük, írjon nekünk az info@ambringa.hu címre.

blog comments powered by Disqus