Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Recumbent World

Recumbent WorldElindult egy nemzetközi honlap, mely a fekvőbringások számára lett kifejlesztve, azzal a céllal, hogy könnyebben egymásra találhassunk és közös túrákat is tudjunk akár így kezdeményezni. Könnyen előfordulhat, hogy tőlünk nem messze lakik egy olyan rekus, akiről nem is tudtunk, viszont örömmel bringázna velünk időnként. 
Itt az idő, hogy egymásra találjunk!  
Jelentkezzetek tehát Ti is a  http://www.recumbent-world.com/ honlapon!
 
 
A honlap 2013 áprilisában indult, és amikor ezt a cikket írom, 264 regisztrált taggal rendelkezik! Ebből 13 fő, tehát a teljes közösség kb 5%-a Magyarországon lakik, pedig csak pár napja osztottam meg a Facebook-on a honlap linkjét, és azóta indult nálunk a beregisztrálás! 
Ha belenagyítunk a honlapon lévő térképbe, melyen kis zászlókkal jelölik a rekusokat, láthatjuk, hogy jelenleg hazánkban van a legnagyobb rekus népsűrűség, Budapest vonzáskörzetében 11 fővel, melyet kis sárga kör jelöl. 
recuworld térkép
Mivel tudom, hogy a magyarországi rekusok döntő többsége még nincs fenn ezen a térképen, arra kérek minden fekvőkerékpárost, hogy regisztráljon a www.recumbentworld.com honlapon! 
 
Miért jó ez?
 
Ez a honlap sokat tudna abban segíteni, hogy a fekvőbringás közösség még jobban kiépülhessen idehaza, így már senki sem panaszkodna többé arra, hogy a környezetében nincs kivel együtt bringázni, mert nem ismer más rekust. 
Találjunk egymásra, ismerjük meg egymást jobban, kössünk új barátságokat, így még több közös bringás élményben részesülhetünk a jövőben! 
 
Ha valakinek esetleg nyelvi problémái lennének az angol regisztrációval, akkor íme a segítség:
1, Menj fel a   http://www.recumbent-world.com/ honlapra!
2, Klikkelj a "REGISTRATION" fülre!
3, Az alábbiak szerint töltsd ki a kért adatokat!:
recuworld regisztráció
Reméljük ezek alapján már nem lesz nehéz a regisztrálás, de ha bármi kérdés felmerül, írj bátran az email címünkre!
 
Személy szerint nagyon örülnék annak, ha ezen a térképen Magyarországnál lenne mindig a legnagyobb fekvős taglétszám feltüntetve! Büszke vagyok rá, hogy pár év alatt ilyen komoly rekus központ lettünk! 
 
Jó érzés, hogy manapság már az utcán egyre kevesebben néznek furcsálkodva ránk, fekvősökre, egyre többen tudják, hogy mi is az a fekvőkerékpár, és miért is jó! Boldog vagyok, amikor pozitív visszajelzéseket kapunk a vevőinktől, hogy mennyire sok örömöt találnak a fekvőkerékpározásban, hiszen ezzel visszaigazolják az elmúlt 7 év során elvégzett munkánk értelmét! 
Csak így tovább!
 
Jelentkezzetek tehát minél többen a fenti honlapon, illetve osszátok meg ezt a linket a fekvős ismerőseitekkel!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus