Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

PEGASUS Premio Evo 5 Lite Comfort elektromos kerékpár

Ár:
1.279.900 Ft (1.007.795 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PegasusPremioEvo5LiteComfort_df21-400wh
Gyártó: Pegasus

A Premio Evo 5 Lite Comfort a német gyártó legkényelmesebb agyváltós elektromos kerékpárja, erre -az extra kényelemre- is utal a nevében a 'Comfort' jelző. Ezt az egyszerűen állítható magasságú (és dőlésszögű) kormány és az NCX lengéscsillapított nyeregcső (és nem mellesleg a Comodor nyereg, illetve az Ergon markolatok) tesznek lehetővé. Ezek ugyanis szuperül kiegészítik a Pegasus Premio kerékpárok kimondottan kényelmes tervezésű vázát.

A 'Comfort' Premio emellett nem csak kényelmesebb, de jobban felszerelt is, mint a modell alapját képező Premio Evo Lite változat. A különbség a fentebb taglalt komfortos kiegészítőkön felül az első villában keresendő, itt ugyanis már egy levegős Suntour MOBIE villa nyeli el az úthibákat.

A többi alkatrész tekintetében maradt a német gyártó a bevált receptnél: Bosch Performance Line CX motor (ez ugyebár a Bosch legerősebb motorja), 400, 500 vagy akár 625Wh kapacitású vázba rejtett akkumulátor, illetve 5 sebességes ebike specifikus Shimano agyváltó.

Egy biztos, ha Ön egy nagyon kényelmes pedelec-et keres túrázáshoz, városi közlekedéshez nagyon jó választás lesz a Pegasus Premio Evo 5 Lite Comfort!


A kerékpár komfort vázas változatáról készült videónk:


 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-28