Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

PEGASUS Lavida Evo Plus elektromos kerékpár (750Wh, fekete szín)

Ár:
1.359.900 Ft (1.070.787 Ft + ÁFA)
Gyártó: Pegasus
Cikkszám: 72240450_cf

A Pegasus Lavida Evo Plus elektromos kerékpár képes a visszatöltésre (és ezen keresztül motorfékezésre) köszönhetően a rendkívül finom járású és erős Alber hátsó, nyomatékszenzoros agymotornak.

A hátsó agymotoros kialakításnak köszönhetően az első váltóról sem kell lemondanunk, így a Pegasus Lavida Evo Plus összesen 30 sebességes Shimano Deore váltórendszerrel van felszerelve. 

A Lavida Plus egy tökéletes, pihentető túra pedelec. A motor hangtalan és erős, a kerékpár pedig az ergonomikus kiegészítőknek és remek kialakítású váznak köszönhetően nagyon kényelmes, igazi Pegasus gép!

A 2020-as modellévtől ráadásul az akkumulátor kapacitása megnőtt 750 Wh-ra és ami még szembetűnőbb, hogy “beköltözött” a váz alsó csövébe, ezáltal harmonikus, egységes megjelenést kölcsönözve a pedelec-nek. Az említett 750 Wh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a kerékpárnak igen tisztes (100+ km) hatótávja van, amit az ügyesen kihasznált visszatöltés csak tovább tud növelni.

Egy ilyen szuper túra ebike-ról természetesen nem hiányozhatnak a praktikus kiegészítők, mint az erős (70 LUX-os) lámpák, sárvédők, illetve a csomagtartó. Utóbbi ráadásul i-Rack kompatibilis is! Senki sem szeret a defektek miatt aggódni, ezt tudják a Pegasus tervezői is, ezért a Lavida Evo Plus-ra a Schwalbe legnagyobb defektvédelemmel bíró gumiját, a Marathon Plus-t tették.


 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-04