Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

1. rész: Apache Wakita Tour MX, Badbike Tosa SP, Pegasus Strong E10, Giant Stance E+ 1 és motoros légzsák

1. rész: Apache Wakita Tour MX, Badbike Tosa SP, Pegasus Strong E10, Giant Stance E+ 1 és motoros légzsák

Apache Wakita Tour MX

Ha kíváncs, hogy melyik az a kerékpárunk, amelyiknél a legtöbbet hozza ki a vételár minden egyes forintjából, az egyik jelöltünk mindenképp a cseh Apache Wakita Tour MX modellje lenne!
Miért? Mert 80Nm-es, nyomatékszenzoros Bafang Max Drive (M400) motor van benne, színes kijelző, 468 Wh-s akku, Shimano hidraulikus tárcsafékek és 9 sebességes váltó, Schwalbe Land Cruiser gumik és az első teleszkópon kívül egy lengéscsillapított nyeregcső is.
Mindezt pedig nagyon jó áron. Nem hiszi? Néze meg weboldalunkon!
+ 1 titkos tipp: úgy láttuk, hogy az eddig érkezett modelleknél szabadon állítható a rásegítés sebességlimitje is

 

 

Badbike Tosa SP

Ha azok közé tartozik, akik egy elektromos mtb-nél is keveslik a 25 km/h-s rásegítéses végsebességet, ajánljuk figyelmébe a Badbike Tosa SP ebike-ot!

Na, itt már 45 km/h-ig lehet repeszteni köszönhetően a Bosch Performance Line Speed motornak! A magas végsebesség mellett szerintünk a gép felszereltsége is igen csábító, csak röviden: Bosch Nyon kijelző, Shimano XT 11-es váltó, Shimano XT fékek, 140mm-es Rock Shox legnéscsillapítók és biztos tapadást adó Schwalbe Nobby Nic gumik!

A Badbike Tosa ebike-ot itt találja.

 

 

Pegasus Strong E10

A Pegasus Strong E10 elektromos kerékpárunk egy igazi "nehézfiú". Ez a villanyparipa ugyanis extra nagy terhelhetőséggel bír, szám szerint 180 kg-s súlyig hitelesített!
Ehhez a kiemelkedő strapabíráshoz természetesen az összes kritikus, teherviselő elem megerősített, extra magas minőségű (még a nyereg is speciális, ahogy annak "huzatja" is). Ez megemelve az ebike-ot érződik is a Strong-on, nem éppen ez a legkönnyebb gépünk, de a Bosch CX motor repíti, ahogy kell:)

A Strong E10 ugyanakkor nem csak kimagasló terhelhetősége miatt lehet jó választás, hisz lévén, hogy ez is egy Pegasus pedelec, biztosak lehetünk benne, hogy egy elsőosztályú rásegítéses túratársra lelünk személyében!

Extra terhelhetőségű elektromos kerékpárjainkat itt találja meg.

 

 

Giant Stance E+ 1

A Giant Stance E+ 1 ebike nem csak erős (hisz a 80 Nm-es Giant Syncdrive Sport motor van benne), hanem egy kimondottan mutatós, sportos össztelós gép! 
A Rock Shox lengéscsillapítókon keresztül elől 130mm-t, hátul 120mm-et mozog a váz a Giant saját fejlesztésű Flexpoint rendszerével.

Mit tud még? 10 sebességes Shimano SLX váltót találunk rajta, illetve egy rendkívül letisztult, okostelefonnal párosítható vezérlő egységet (ez a Giant RideControl One).

 

 

Motoros (kerékpáros?) légzsák

Ön mit gondol, mennyire lenne hasznos, ha a kerékpárokon is lenne légzsák? A videón azt láthatja, hogy miként képzelik ezt el a Forteon mérnökei egy motorkerékpárhoz, de nem kell messzire rugaszkodnunk képzeletben ahhoz, hogy ezt akár egy kerékpárba is be lehessen építeni. A rendszer plusz tömege miatt feltételezzük, hogy inkább a pedelec-esek lennének a célközönség, egy hagyományos bringán szerintünk kevesen "cipelnék" ezt.

Ha valaha a jövőben lenne ilyen opció ebike-hoz, vajon hányan igényelnék?