Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Óriási Gepida Crisia akció: 150.000,- forint kedvezmény

Ha eddig csak egy jó "kis" akcióra vártál, hogy belecsapj az "ebikeozás" világába, jó hírünk van: a magyar gyártású Gepida Crisia Altus 7 és Nexus 7 modelleket most 150.000,- Forint kedvezménnyel viheted haza!

 

Ehhez a rendkívül kedvező árhoz ráadásul nem kell semmilyen pályázatot beadnod, kuponokat összegyűjtened, ez most a Gepida és a minősített Gepida szakkereskedők közös akciója Neked! A számlát kérheted magánszemélyként (egy összegben kifizetve vagy Cetelem részletfizetéssel kombinálva), de cégként is, ez esetben még az ÁFA-t is vissza tudod majd igényelni!

 

 

Milyen kerékpárokat tudsz megvenni most így 19,2-18,5%-al olcsóbban? Az egyik legnívósabb magyar ebike márka, a Gepida Bafang Maxdrive motoros, nyomatékszenzoros 2 Crisia modelljét fekete, illetve fehér színekben. A Crisia elérhető 7 sebességes láncváltós változatban, most kedvezményesen 629.000,- Forintért, illetve szintén 7 sebességes agyváltóval 659.000,- Forintos, kedvezményes áron.

 

 

Ami közös mindkét modellben a komfortos alacsony átlépéses váz; a 80Nm-es csúcsnyomatékkal bíró nyomatékszenzoros Bafang Maxdrive M400-as középmotor, amivel az emelkedők nem jelentenek majd többé kihívást! Ezt az erős, de halk motort egy 450Wh kapacitású li-ion akku látja el árammal, a hatótáv kb. 80-100km. A biztonság érdekében a Gepida mindegyik Crisia modellt gyárilag egy patkólakattal is felszereli!

 

 

Vásárlás előtt ki is tudod az Annyira Más Bringaboltok egyikében próbálni a Gepida Crisia-t, várunk szeretettel! Ha biztosra akarsz menni, jelentkezz be hozzánk ebike próbára, garantálva, hogy egy pedelec szakértőnk csak Veled tudjon majd foglalkozni!