Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Noomad - több gyerek szállítása kerékpáron

Noomad - több gyerek szállítása kerékpáronVolt már úgy, hogy több gyermeket szerettél volna bringával egyszerre szállítani? Vagy esetleg olyan súlyosabb csomagot, ami nem fér el a csomagtartón? Ha ezek egyike sem, akkor viszont biztos csúsztál már el egy kanyarban homokfelhordáson vagy csúszós úton a kerékpároddal, ugye? (Ne tagadd, szerintem nincs olyan, akivel ez nem történt volna meg, ha szokott bringázni!)
A fentiek mindegyikére megoldást jelent egy új termék, a Noomad. De mi is ez?
 
 
Bár látszatra a fenti problémák teljesen más megoldásra várnak, a Noomad feltalálóinak mégis sikerült egyetlen konstrukcióval megoldani mindet. Nézzük hogyan:
 
Alkottak egy olyan első villára vagy annak helyére csatlakoztatható kétkerekű szerkezetet, mellyel háromkerekessé teszik a kerékpárt, az első két kerék között így van elég hely akár az egyik gyerek számára (még jobb is ez a hely, mint aki hátul ül, hiszen mindent lehet elöl látni, nem takar be apuci vagy anyuci feneke...), akár egy túlméretes vagy túlsúlyos csomag számára. 
noomad
Ez még azonban nem lenne fantasztikusnak nevezhető, hiszen a magas háromkerekűeknek van egy borzasztó tulajdonsága: már kis sebesség mellett is képes velük kanyarban az ember felborulni. Igen ám, de ha az első kerekek és ezáltal a kerékpár maga is képes bedőlni, akkor már nincs gond, sőt sokkal biztonságosabb kerékpárt kapunk, hiszen kanyarban így könnyen megtaláljuk az egyensúlyunkat, sőt még attól sem kell tartanunk, hogy elcsúszunk, hiszen ha az egyik kerék még esetleg meg is csúszna, a másik első kerék még mindig képes megtartani minket az íven. 
háromkerekű kerékpár
Ez a zseniális ötlet nem maradhatott a fiókban, szerencsére a feltalálók meg is valósították, így jött létre a Noomad rendszer, mely ráadásul a hagyományos bringákon és az összecsukhatósokon kívül még fekvőkerékpárokra is adaptálva lett
 
háromkerekű bicikli
Ez azért is érdekes, hiszen vannak páran, akik tartanak a fekvőkerékpároktól, félnek, hogy feldőlnek esetleg velük. Esetleg pont ezért szeretnének háromkerekű rekumbenst, csak nem szeretik, hogy az meg olyan alacsony. Ezzel a megoldással viszont kapnak egy olyan kanyarbiztos háromkerekű rekut, ami jól látható a forgalomban.
 
Visszatérve a címben felemlegetett problémára, íme a tökéletes megoldás, ahol elöl ül a nagyobbik gyerek, így az ő súlya az alacsony pozíció miatt nem zavarja meg annyira az egyensúlyt, hátulra pedig (ha képen nem lévő) csomagtartóra szerelt gyerekülésben pedig a szokott módon ülhet a kisebbik:
noomad gyermek ülés
Hát nem óriási ötlet? Ráadásul bármilyen bringába beszerelhető, de ha később nincs rá szükség, akkor bármikor visszaszerelhető normál kétkerekűvé a bringánk! 
 
A gyártóval a napokban megállapodtunk, így Magyarországon mi fogjuk őket képviselni. Már meg is rendeltünk tőlük pár demo darabot, egy hagyományos kerékpárra valót és egy, a lenti videón látható fekvőkerékpáros háromkerekűt, mely szintén képes bedőlni.
 
 
Amint megérkeznek a termékek, azonnal jelzünk! Már alig várjuk!

Ha tetszik a termék, az oldal tetején lévő facebook jelre kattintva lájkold, ha pedig tudsz valakit az ismerőseid közül, akinek ez érdekes lehet, küldd el neki a linket, vagy oszd meg!

Köszönjük előre is!

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus