MonkeyLink stucni (kormányszár) többféle méretben lámpatartóval 105mm hosszú

Gyártó: MonkeyLink
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 06052507

A zseniális MonkeyLink első lámpák felfogatására két lehetőségünk van, ha kerékpárunkon gyárilag nincs MonkeyLink kiépítés: vagy felszerelünk egy MonkeyLink-es lámpatartót a kormányra vagy lecseréljük meglévő a stucnit egy MonkeyLink-es példányra. Utóbbinak hála nem foglal majd az első lámpa további helyet a kormányon és a kerékpár megjelenése is jóval letisztulatabb lesz, hisz ilyenkor az első lámpa a stucni elé kerül majd.

Egy ilyen stucnival élvezhetjük a MonkeyLink innovatív mágneses-mechanikus speciális rögzítését, ami egy első lámpa esetében a következőképpen nyilvánul meg: a lámpa felrakásához mindössze elég azt a stucni elé tartanunk, az erős mágnesek így rögtön a helyére húzzák a lámpát, míg a speciális mechanikus zárszerkezet biztonsággal rögzíti szeretett lámpánkat. A levételre is a végtelen egyszerűség jellemző, csak ujjunkkal megfogjuk egy ponton a lámpát és már le is emelhetjük!

Külön öröm, hogy ha elektromos kerékpárral rendelkezünk és összekapcsoljuk a stucnit a megfelelő világításkábellel az ebike rendszerét, lámpánk a villanybringa akkumulátorából nyeri majd az energiát és a lámpát is az ebike gyári, dedikált világítás kapcsolójával tudjuk majd vezérelni.

A MonkeyLink stucnik csak 31,8mm-es átmérőjű kormányokkal kompatibilisek és az alábbi hosszúságban érhetőek el: 60, 75, 90, 105 és 120 mm.

Fontos: magában ez a stucni még nem elég a lámpa rögzítéséhez, ehhez szükség lesz hagyományos kerékpár esetében egy Recharge első lámpa adapterre, elektromos kerékpár esetében pedig a megfelelő világítás kábelre (ami tartalmazza a jó adaptert is).

Kívánságlistára teszem
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
MonkeyLink stucni (kormányszár) többféle méretben lámpatartóval 105mm hosszú
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Méretek 105mm