MonkeyLink MonkeyBottle mágneses kulacs kupakkal és BottleMount adapterrel - 450ml

Gyártó: MonkeyLink
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 050-28497

Mágneses-mechanikus rögzítésnek köszönhetően a kulacs lényegében "beugrik" a helyére ha a kulacstartó fölé tartjuk és onnantól kezdve teljes biztonsággal záródik a tartóra. A levételhez elegendő a kulacsot jobbra forgatnunk, majd felemelnünk. Még sose volt ilyen egyszerű a szomjunk oltása!

Ez MonkeyBottle verzió a kulacson kívül tartalmazza a 'BottleMount' kulacs adaptert is (külön is kapható, ez a rendszer lelkének nagy része). Köszönhetően annak, hogy az adapter leszerelhető a kulacsról, egy esetleges kulacs váltás során -megesik az ilyen: elfelejtünk kimosni valamilyen kényes italt- nem kell kidobni azt, csak szerelje át egy másik MonkeyBottle-re (adapter nélküli verzióra)!

A MonkeyBottle 450ml-es, 590 és 600ml-es méretverzióban érhető el, Ön jelenleg a kisebbik kulacs adatlapját olvassa. Ez a kulacs ugyan kevesebb folyadék tárolására képes, kompakt mérete ugyanakkor előnyére válik, ha egy összteleszkópos, kisebb vázméretű mountain-bike-hoz vásárolja, mivel jobban elfér, mint "nagytestvére".

A kulacs teljes értékű használatához szükséges még, hogy kerékpáron legyen MonkeyLink BikeMount kulacstartó, amire a BottleMount adapter mágnesesen-mechanikus kapcsolódik.  Jó hír, hogy a Bulls elektromos mountain bike-ok már gyárilag rendelkeznek a BikeMount kulacstartóval (is)!

Kívánságlistára teszem
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
MonkeyLink MonkeyBottle mágneses kulacs kupakkal és BottleMount adapterrel - 450ml
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Youtube videók