Miért lenne jó Önnek egy elektromos rásegítésű kerékpár?

Elektromos rásegítésű kerékpárral emelkedőre is mosolyogva tekerhetünk fel!Az 5 legfontosabb ok, amiért megérte elektromos kerékpárt vásárolni a vevőink szerint:

  1. Elektromos rásegítésű kerékpárral nem jelent akadályt többé a legnehezebb emelkedő sem.
  2. A szabályozható rásegítésnek köszönhetően felszabadultan és nagyobb távokon tudnak bringázni.
  3. A gyakoribb bringázás révén könnyebben tudják jó formában tartani magukat.
  4. Egy elektromos kerékpárral (edzetlenebb) párjuk is könnyedén együtt haladhat velük.
  5. Nem kell a dugóban ülniük, a napi közlekedés egyszerűbben és izzadás mentesen tud megvalósulni elektromos kerékpárral.

 

Nyugat-Európában fantasztikusan népszerűek a pedelec bringák, melyekben pedálozás esetén egy elektromotor segít be a hajtásba.

Nem az idősek által használt elektromos robogókról van szó: mozgásra, túrázásra, munkába járásra kiválóan alkalmas, legmodernebb kerékpárokról, melyek felhasználói leginkább a 30-50 éves korosztályból kerülnek ki.

Nem hiszi, hogy elég erős lehet egy elektromos kerékpár a hosszú, meredek emelkedőkön?
 
Nézze meg ezen a videón, hogyan hagytuk le még a profi versenyzőket is egy Bulls Greenmover E45 elektromos kerékpárral a Kékesi Csúcstámadáson, ahol bár leghátulról kellett indulnunk, mégis percekkel korábban értünk fel a Kékestetőre:
 
 

 


Kipróbálna egy elektromos rásegítésű kerékpárt?

Jöjjön el hozzánk!

 

A próbáról és annak lehetséges helyszínekről további információkat olvashat itt. 

Bár a próba és a személyes tapasztalat sokkal érthetőbbé teszi a különbségeket a különféle, eltérő árkategóriájú modellek között, lehet, hogy most még csak tájékozódni szeretne.

Két javaslatunk van a továbblépésre aszerint, hogy gyorsan szeretne konkrét javaslatokat kapni az igényeire szabva, vagy van ideje és kedve kicsit elmélyedni a kérdésben és többet szeretne megtudni az elektromos kerékpárokról a vásárlás előtt:

 

1, Ebike4You, személyre szóló javaslat Önnek!

Ha gyors, hatékony segítséget szeretne kapni, hogy mely ebike modellek felelnek meg leginkább Önnek, Ebike4You alkalmazásunkkal megtudhatja, konkrétan mely elektromos kerékpárok felelnek meg az Ön felhasználási céljának. Nem kell többszáz ebike modellt végignéznie, Ebike4You alkalmazásunk hatékony segítséget kínál a szelekcióban. Csupán 5 egyszerű kérdés megválaszolását követően megtudja:

  • konkrétan mekkora kapacitású akkumulátorra van szüksége a felhasználási céljai függvényében; 
  • mely kerékpárjaink felelnek meg igényeinek;
  • ezek közül melyek a leginkább javasoltak!

Legyen hatékony, kapjon gyors segítséget a közel 10 éves tapasztalatainkra alapozva kifejlesztett egyedülálló Ebike4You applikációnk segítségével!

 

2, Elektromos kerékpár nagykönyv

Ha Ön szeret tájékozódni a vásárlásai előtt, igyekszik jobban megismerni, hogy mennyiért mit kaphat, mire érdemes odafigyelni a kiválasztáskor és a használatban, azaz többet szeretne megtudni az elektromos kerékpárokról, töltse le az Elektromos kerékpárok nagykönyvünket, melyet az Annyira Más Bringabolt tulajdonosa írt!

A letöltés ráadásul ingyenes - sőt, az első 26 oldalt már itt elolvashatja, most azonnal: 

  
 

 

 

További 120 információban gazdag oldalt küldünk e-mailben, ha ide kattint.

Ebből a 146 oldalas könyvből minden kérdésére választ kap. De ha nincs ideje minden oldalt végigolvasni, akkor is megtudhatja a lényeget 4+12 rövid pontba sűrítve!

 

elektromos kerékpárok nagykönyve Mit mondtak azok, akik már olvasták a könyvet?

“Hatalmas űrt pótoltál ezzel a könyvvel, már régen vártam egy ilyen irányú összefoglalót. Minden információ benne volt amit ebben a témában tudni kell. Élvezettel olvastam könyvedet!” – Karlinger Ferenc

“Tetszett a könyv, mert alaposan körüljárja az elektromos kerékpárok témáját. Külön tetszett, hogy nem hallgat el esetleges hátrányokat. Tetszett a logikusan csoportokba szedett témakör. Tudhatunk a teljesítményekről, a mi munkánkról, az árakról, a számomra legfontosabb adatokról.” – Magyar László 

“Végre egy olyan kiadvány, ami tényleg a fogyasztói elvárások, igények oldaláról rendezi átlátható formába a pedelecek típusait. Aki tervezi, hogy vesz ilyen eszközt annak kötelező, aki nem, az meg azért olvassa el, hogy miről is marad le! Köszönöm, hogy megírtad!” – Lukács Gábor

“Kitűnő öszefoglaló egy profitól, aki bár kereskedő, de mindvégig objektív maradt.” – Kiss János


Ne halogassa - töltse le az Elektromos kerékpárok nagykönyvét most, és tudjon meg róluk mindent!