Lovelec Teraka Low Step elektromos túra trekking kerékpár komfort vázzal
Video
Lovelec Teraka Low Step elektromos túra trekking kerékpár komfort vázzal

LOVELEC Teraka Low Step elektromos kerékpár (630Wh, fehér-kék szín)

Gyártó: Lovelec
Cikkszám: B400305_cf

Az akció kezdetét megelőző 30 nap legalacsonyabb ára: 1.069.900,- Forint

Kedvezmény mértéke: 121.000,- Forint

Kívánságlistára teszem
1.069.900 Ft 948.900 Ft (747.165 Ft + ÁFA)
LOVELEC Teraka Low Step elektromos kerékpár (630Wh, fehér-kék szín)
1.069.900 Ft 948.900 Ft (747.165 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Teraka Low Step a cseh Lovelec legjobban felszerelt túra elektromos kerékpárja alacsony átlépéses vázzal.

Extra erős (95Nm-es csúcsnyomatékkal bíró) Dapu MD250 motorjának hála játszi könnyedséggel tudunk majd feltekerni még a kimondottan meredek emelkedőkön is. Annak érdekében pedig, hogy minél tovább élvezhessük az elektromos rásegítést a csehek egy nagy kapacitású, 630Wh-s akkumulátorral látták el ezt a pedelec-et.

Az egész elektromos rendszert pedig egy, a kormány közepére szerelt, jól olvasható Dapu DPLCD-P kijelzőn keresztül tudjuk kezelni.

Természetesen egy túra ebike-hoz hűen ez a modell is fel van szerelve a túrázás során elengedhetetlen kiegészítőkkel, mint: sárvédők, csomagtartó, világítás és kitámasztó.

A Dapu motor tisztes ereje egy 9 sebességes Shimano Alivio láncváltón keresztül jut el a hátsó kerékre, azaz a váltásra sem nagyon lehet majd panaszunk!

Fékrendszer terén a csehek az egyik legnagyobb gyártó, a Tektro egyik legnépszerűbb fékrendszerét, a HD-T275-ös hidraulikus tárcsafékeket választották.

A komfortos kerékpározás érdekében nem csak állítható dőlésszögű kormánybefogót, de Suntour NEX első lengéscsillapított villát is találunk a Teraka-n.

Ajánljuk ezt a modellt azoknak, akik egy kiváló ár-érték arányú túra pedelec-et keresnek kimondottan erős motorral és kimondottan nagy kapacitású akkumulátorral.

Interaktív virtuális bemutató

 

 

Youtube videók