Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
LIV Allure E+ 2 elektromos kerékpár unisex komfort vázzal, krém (desert sage) színben

LIV Allure E+ 2 elektromos kerékpár (500Wh, krém szín)

Ár:
1.189.900 Ft (936.929 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2203233205_cf
Gyártó: Liv

         
       
         
       
         
 

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-03

Leírás és Paraméterek

Az Allure E+ 2 a Liv (Giant) dizájnos városi elektromos kerékpárja, jelen esetben krém (desert sage) színben.

A 2022-es Giant-Liv bemutatón rögtön szemet szúrt nekünk ez a rendkívül stílusos, komfort vázas városi bringa. Átnézve a felszereltségét és az árcéduláját még jobban szívünkbe zártuk ezt a remek ebike-ot.

Kezdésként nézzük is az Allure elektromos részét: a pedelec-ben a Giant SyncDrive Core motorja adja a finom, nyomatékszenzoros rásegítést. Ez az erőforrás maximálisan 50Nm-es nyomatékkal bír, illetve a legnagyobb rásegítési szintet kiválasztva az emberi erő 300%-át képes leadni. Ezt a motort látja el árammal a vázba rejtett 500Wh kapacitású EnergyPak Smart Compact akkumulátort. A pedelec rendszert pedig egy színes, okostelefonnal összeköthető RideDash Evo kijelzőn keresztül tudjuk kezelni.

Lévén, hogy ezt a modellt alapvetően városi használatra tervezték (de nyugodtan mehetünk vele túrázni is!) agyváltóval kerül forgalomba, így álló helyzetben is lehet sebességfokozatokat váltani. Egészen pontosan egy 7 sebességes Shimano Nexus agyváltót kapott ez a modell. Emellett pedig a váz kimondottan egyenes hátas testtartást biztosít, így kényelemben tudunk majd bringázni!

A finoman adagolható fékhatásról a Tektro egyik legnépszerűbb hidraulikus tárcsafék rendszere a HD-M276 gondoskodik 160mm-es tárcsák társaságában.

Természetesen egy ilyen kaliberű ebike-ról nem hiányozhatnak a "kötelező" kiegészítők, mint a teljes világítás, a sárvédők, a csomagtartó és a kitámasztó.

Youtube videók