Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

LEVIT Musca HD elektromos kerékpár (468Wh, bordó szín)

Ár:
687.900 Ft (541.654 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-29

Leírás és Paraméterek

A Musca HD a cseh LEVIT klasszikusnak mondható pedálfordulat érzékelős trekking kerékpárja.

Jelen esetben 468Wh kapacitású akkumulátorral, női vázzal és bordó színben.

Az elektromos rásegítést egy pedálfordulat érzékelős hátsó agymotor adja, ami kellő segítségedet ad a hosszabb túrák során is, illetve kimondottan jól tekerhető kikapcsolt rásegítés mellett is (neadjisten lemerült akkumulátor esetében).

Ez a motort egy, a vázba rejtett 468Wh kapacitású akkumulátor táplálja, míg az elektromos rendszert egy LEVIT Codac LCD-n keresztül tudjuk kezelni. Utóbbin jól látjuk a legfontosabb információkat túrázásunkról is.

A Musca HD egy 9 sebességes Microshift láncváltót kapott szélesebb áttételű fogsorral, így tényleg egy jól tekerhető bringáról beszélhetünk. 

Fékrendszert tekintve természetesen itt már hidraulikus tárcsafékekről beszélünk, egészen konkrétan a Zoom HB-875-ös fékekről.

Lévén, hogy ez egy túra ebike fontos, hogy hosszabb távokon is kényelmes legyen. Ezért is kapott a bringa állítható dőlésszögű kormánybefogót, illetve az átlagosnál nagyobb, 80mm-es rugóutas első lengéscsillapítót és lengéscsillapított nyeregcsövet.

Természetesen egy trekking gép esetében "kötelezőnek" mondható kiegészítőkről sem kell lemondanunk, így a Musca HD-n is találunk teljes világítást (ami a pedelec rendszerre van kötve), csomagtartót, sárvédőket és kitámasztót.

Bátran ajánljuk ezt a modellt azoknak, akik egy minőségi pedálfordulat érzékelős túra pedelec-et keresnek!

Komfort vázas változatról készül videónk

 

 

Youtube videók