KTM Macina Aera 571 LFC elektromos SUV kerékpár
Video
KTM Macina Aera 571 LFC elektromos SUV kerékpár

KTM Macina Aera 571 LFC elektromos kerékpár (500Wh, dew silver szín)

Gyártó: KTM
Cikkszám: 022348516_cf ++ 1220089516_cf
Kívánságlistára teszem
1.528.000 Ft (1.203.150 Ft + ÁFA)
KTM Macina Aera 571 LFC elektromos kerékpár (500Wh, dew silver szín)
1.528.000 Ft (1.203.150 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Macina Aera 571 LFC az osztrák gyártó legkedvezőbb áron elérhető "mindenes" elektromos kerékpárja. Miért mindenes? Az Aera modelleket úgy tervezték, hogy vérbeli SUV gépek legyenek, azaz otthonosan guruljanak mind az aszfalton a hosszabb túrák során, mind az enyhébb terepen, amikor betérünk az erdőbe egy kis madárcsicsergéses tekerésre.

Bármelyik felhasználási módot is választjuk, erőnek nem leszünk híjján, hisz ebben a pedelec-ben is a Bosch csúcsmotorja, a 4. generációs CX dolgozik, aminek maximális nyomatéka 85Nm, illetve az emberi erő 340%-át képes leadni. Ezt az erős motor, egy a legtöbb felhasználási célra tökéletesen megfelelő, 500Wh kapacitású, vázba rejtett akkumulátor látja el energiával.

A bivalyerős motor és a bringás erejét egy 10 sebességes Shimano Deore váltórendszer továbbítja a 27,5-es hátsó kerék irányába. A bringán a terepes használatot fokozandó bütykösebb, Schwalbe Smart Sam gumikat találunk, amik hála a középső, sűrűbb futó felületüknek, aszfalton is otthonosabban mozognak, mint a legtöbb "monti" gumi.

A praktikusság érdekében az Aera 571 LFC már gyárilag el van látva teljes világítással, sárvédőkkel, csomagtartóval és kitámasztóval.

Ajánljuk azoknak, akik egy erős motorral szerelt szuper ár-érték arányú, afféle mindenes ebike-ot keresnek!

Tudtad? Az Annyira Más Bringaboltban lehetőséged van élőben is megnézni ezt az elektromos kerékpárt, sőt, ki is próbálhatod ha készleten van!

Tapasztald meg a valóságban is, milyen könnyedén gurul ez az ebike, érezd a szél frissítő simogatását, amint suhanasz előre. Fedezd fel, milyen az, amikor az elektromos rásegítés erejében bízva még a legmeredekebb emelkedőn is könnyedén feltekerhetsz.

Egy elektromos kerékpár nem csupán közlekedési/sport eszköz, hanem egy élmény. Ezt az élményt szeretnénk megosztani Veled!

Ne csak olvasd a specifikációkat - éld át a valóságban is, hogy mennyire jó az ebike! Szeretettel várunk boltjainkban, ahol INGYENES és kötelezettségmentes próbaútra invitálunk! Jelentkezz az alábbi gombra kattintva, hogy biztos legyen Rád időnk! 

Youtube videók