Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

KTM

KTM elektromos kerékpárok

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a legismertebb osztrák kerékpárgyártó a KTM. Mattighofen városában 1964 óta születnek meg a minőségi kerékpárok, illetve nagyjából az ezredforduló óta az elektromos rásegítéses kétkerekűek. Utóbbiak aránya évről-évre nő, így mostanra eljutottunk oda, hogy a KTM főképpen pedelec-eket gyárt.

 

 

Az osztrákok alapvetően minden területet igyekeznek lefedni, így kínálatukban e-mtb-ket, trekking, cross és városi modelleket is megtalálunk. Illetve elektromos kerékpár kínálatunk egyetlen nyomatékszenzoros összecsukható elektromos kerékpárját (sajnos a vérbeli prémium összecsukható pedelec-ek piaca kimondottan kicsi, így üdvözölendő, hogy a KTM még jelen van itt).

A modellek kialakítása során a KTM ügyel arra, hogy mind a sportosabb, mind a kényelmesebb kerékpárra vágyók is megtalálják számításuk (ez természetesen a trekking kategória érvényes).

 

 

Az osztrákok az elmúlt években több motor gyártóval is dolgoztak (pl: Panasonic, BionX), de mostanra kínáltukban lényegében csak Bosch motorral szerelt modellekkel találkozunk, illetve 2020-tól pár Fauza motorral szerelt ebike-al. 

 

Rendezés:
Nézet: