Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Kryptonite New York Lock LS U-lakat

Ár:
38.790 Ft
31.790 Ft (25.031 Ft + ÁFA)
Gyártó: Kryptonite
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: ZKU05
A Kryptonite egyik legerősebb U-lakatja. 16mm átmérőjű acél U-elem a nagy fokú biztonság érdekében. Méret: 10,2x26cm. 11-es Kryptonite biztonsági szint.

Leírás és Paraméterek

A Kryptonite egyik legerősebb U-lakatja. 16mm átmérőjű acél U-elem a nagy fokú biztonság érdekében. Méret: 10,2x26cm. 11-es Kryptonite biztonsági szint.

A(z) Kryptonite márkáról

A Kryptonite márka 1970-ben született, amikor Michael Zane előállt egy teljesen új típusú kerékpáros lakat tervével. Sok ezer mérföldet utazott szerte az USA-ban, hogy „terjessze az igét” és megmutassa a kerékpár kereskedőknek a forradalmi U-lakatot. Az innovatív termékek, a remek marketing és kiváló vevőszolgálat révén a Kryptonite mára kultikus márkává nőtte ki magát. 

Marketing fogásként ’72-ben egy három sebességes biciklit zártak egy közlekedési táblához New York egyik sötétebb részén. A bringáról szinte azonnal eltűntek a mozdítható alkatrészek, de maga a kerékpár a helyén maradt harminc napig, bár a lakaton számos sérülés mutatta a lopási kísérletek megtörténtét. A legerősebb Kryptonite lakatok így a New York szériában találhatók.

2004-ben sajnálatosan több lakat úgy került forgalomba, hogy gyakorlatilag egy filctoll segítségével ki lehetett őket nyitni. A márka megbízhatóságát jellemzi, hogy új záró mechanizmust terveztek ezekhez a lakatokhoz és a hibásakat – több mint 400.000 lakatot – ingyenesen kicserélték. Mára a Kryptonite gyártja talán a legbiztonságosabb lakatokat.