Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Kryptonite Keeper 12 STD U-lakat

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ZKU15
Gyártó: Kryptonite
Elérhetőség: Raktáron
Megbízható Kryptonite U-lakat 7-es biztonsági szinttel. 10,2x20,3 cm

Leírás és Paraméterek

Megbízható Kryptonite U-lakat 7-es biztonsági szinttel. 10,2x20,3 cm

A(z) Kryptonite márkáról

A Kryptonite márka 1970-ben született, amikor Michael Zane előállt egy teljesen új típusú kerékpáros lakat tervével. Sok ezer mérföldet utazott szerte az USA-ban, hogy „terjessze az igét” és megmutassa a kerékpár kereskedőknek a forradalmi U-lakatot. Az innovatív termékek, a remek marketing és kiváló vevőszolgálat révén a Kryptonite mára kultikus márkává nőtte ki magát. 

Marketing fogásként ’72-ben egy három sebességes biciklit zártak egy közlekedési táblához New York egyik sötétebb részén. A bringáról szinte azonnal eltűntek a mozdítható alkatrészek, de maga a kerékpár a helyén maradt harminc napig, bár a lakaton számos sérülés mutatta a lopási kísérletek megtörténtét. A legerősebb Kryptonite lakatok így a New York szériában találhatók.

2004-ben sajnálatosan több lakat úgy került forgalomba, hogy gyakorlatilag egy filctoll segítségével ki lehetett őket nyitni. A márka megbízhatóságát jellemzi, hogy új záró mechanizmust terveztek ezekhez a lakatokhoz és a hibásakat – több mint 400.000 lakatot – ingyenesen kicserélték. Mára a Kryptonite gyártja talán a legbiztonságosabb lakatokat.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!