Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü
Kettler Quadriga DUO CX12 FS SUV elektromos kerékpár vegyes használatra, zöld színben

KETTLER Quadriga DUO CX12 FS SUV elektromos kerékpár (1250Wh, zöld szín)

Ár:
2.994.900 Ft (2.358.189 Ft + ÁFA)
Gyártó: Kettler
Cikkszám: KB138-IBKD49_fs
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-10-04

Leírás és Paraméterek

A Quadriga DUO CX12 FS SUV teljes SUV ebike kínálatunk csúcsmodellje, ami több szempontból is kiemelkedik az egyre telítettebb SUV pedelec mezőnyből. Utóbbi kerékpárok közé azokat a bringákat soroljuk, amik afféle mindenes gépek, azaz enyhébb terepen és aszfalton is remekül boldogulnak. Alapvetően monti vázas gépekről beszélhetünk, amiket utólag tettek komfortosabbá, túrázásra, hétköznapi használatra alkalmasabbá.

Utóbbi "átalakítást" tetten érhetjük itt is, ezért is kapott ez a modell állítható dölésszögű kormányt, kényelmes Zecure nyerget, ami a nagyobb túrák során is kíméletesebb a hátsó felünkkel, prémium sárvédőket, kitámasztót, teljes világítást (nem is akármilyet, elől például egy 150Lux-os Supernova M99 Mini Pure borítja be fénnyel az utat) és okos, gyorsrögzítős i-Rack-es csomagtartót.

Természetesen ha már szóba került a kényelem, nem mehetünk el szó nélkül az ebike lengéscsillapítói mellett sem. SUV bringáink között a legnagyobb rugóúttal a Quadriga DUO CX12 FS SUV bír, hisz elől és hátul is 150mm-t mozognak a lengéscsillapítók (elől egy Suntour Zeron35 levegős villa dolgozik, míg hátul egy levegős RockShox Deluxe Select). De nem csak a komfortnak kedveznek ezek a lökésgátlók, hanem a kezelhetőségnek is a terepen. Utóbbi esetre készült a Kettler is, ezért is kapta meg az egyik legjobb SUV, azaz mindenes gumit a Schwalbe műhelyéből ez az ebike, a Johnny Watts Performance-ot.

A pedelec-ben található Limotec A1Z dropper nyeregcső mind terepen, mind a túrázás során kincset fog érni, hiszen a kormányról állítható ülésmagasság mindkét esetben hasznos. Terepen a számunkra kényelmes/biztonságos ülésmagasságot tudjuk egy gombnyomással "belőni", míg túrázáskor a le- és felszállás lesz sokkal kényelmesebb.

Nézzük a bringa ebike részét! Ez a Kettler is a Bosch legerősebb motorját, a Bosch CX-et kapta meg, aminek maximális, 85Nm-es nyomatéka egy 12 sebességes Shimano XT láncváltón keresztül jut el 27,5-es hátsó kerékre. Ha már szóba került a Shimano csúcs szett családja, az XT, érdemes megemlíteni, hogy nem csak a váltó, de a fékek és az agyak is a Shimano legjavát jelentő XT palettájából "érkezett".

De a java csak most jön! Ennek a modellnek a nevében nem véletlenül szerepel a 'DUO' szó, ugyanis a Kettler dupla akkumulátorosnak tervezte ezt az ebike-ot. Azaz a váz alsó csövében oldalanként egy-egy, 625Wh kapacitású akkumulátort találunk, mely megoldásnak hála az együttes akkumulátor kapacitás 1250Wh! Ezzel már szó szerint ki lehet menni a világból (is)!

Magát a Bosch rendszert pedig a Bosch egyik legjobb kijelzőjén, a színes, okostelefonnal összekapcsolható Kiox-on keresztül tudjuk kezelni.

Végezetül még egy plusz erősségéről érdemes beszélni ennek a Kettler elektromos kerékpárnak, ami a terhelhetősége, ami maximálisan 160kg! Ez rendkívül nagy szó, ugyanis a fully, azaz össztelós e-mtb gépek megengedett összterhelhetősége jellemzően 115-120kg csak, ami már hivatalosan kevés lesz egy 95 kg-nál nehezebb felhasználónak (az össztömegből le kell vonni a bringa tömegét ugyanis).

Youtube videók