Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak! További Információ
Termékek Menü

Két különleges túra ajánlat

Két különleges túra ajánlatÉrdekelnek a különleges túrák?
Akkor most két javaslatom is lenne számodra:
1, Március 31-én átjöhetsz velünk a Duna alatt egy közműalagúton!
2, Grossglockner fekvő kerékpárral
Mindkét túrára vonatkozó információkat a fórumunkba raktam, ott olvashatsz róla bővebben, illetve a kérdéseket is ott kérjük feltenni, ugyanis minden kérdés érdekes lehet mások számára is. Kérjük tehát használd bátran a Fórumunkban rejlő príma lehetőségeket! Ha bármilyen kérdésed, javaslatod van, vagy bringás társat keresel egy túrádhoz, bátran írd meg ott!

Visszatérve a túrákra, azért pár szóban mindkettőről:
Nagymaros bicikli túra

1, Átkelés a Duna alatt közműalagúton
Évente csupán egyszer van lehetőség, hogy megtekintsd a visegrádi közműalagutat, mely 550 m hosszú, és a Duna alatt húzódik. Március 31-én 12:30-kor ezen fogunk átkelni. Ehhez délelőtti indulással feltekerünk Visegrádra, ott áttoljuk a kerékpárjainkat a Duna alatt, majd a pesti oldalon visszajövünk. Mivel egy 20 fős csoportot foglaltunk, így csupán az első 20 főnek tudjuk biztosítani e kivételes lehetőséget, érdemes tehát gyorsan jelentkezni. Ha gyorsan kiderül, hogy többen lennénk, akkor most még esetleg tudunk bővíteni a létszámon, ezért is kérjük a gyors visszajelzést!
Részletek ide kattintva.

Grossglockner bicikli túra

2, Grossglockner meghódítása fekvő kerékpárral
Nyáron tervezünk egy hétvégi kiruccanást Ausztriába, ahol meghódítanánk pár 2000 m feletti csúcsot rekumbenssel, bizonyítandó, hogy a fekvő kerékpárok előtt nincs lehetetlen.
  • A RAH (azaz Race Across Hungary) sorozatunk első és második évében már bebizonyítottuk, hogy egyhuzamban át lehet bringázni Magyarországon akár Nyugat-Kelet, akár Észak-Dél irányban gond nélkül, még ha ez akár 685 km egyhuzamban történő letekerését is jelenti. A hosszú táv legyűrhetősége evvel kipipálva!
  • Tavaly az eddigi legnagyobb létszámú RAH túrán Budakalászról indulva, és oda visszaérkezve körtúrával megmásztuk Galyatetőt és Kékestetőt, ezzel bebizonyítottuk, hogy a hazai emelkedők sem jelentenek akadályt!
  • Idénre ezért már külföldi, még hosszabb emelkedők, még magasabb csúcsok meghódítása a cél. (Ettől függetlenül lesz egyébként egy hazai RAH túránk is, de annak részletei még kidolgozás alatt állnak.) Most a Grossglockner gyönyörű vidékére látogatnánk el, ahol pénteki autós indulással egy hétvégi 1 vagy 2 napos, kihívásokkal teli túra során megmásznánk több komoly csúcsot is.
Ha szereted a komoly kihívásokat és hajlandó vagy felkészülni egy ilyen komoly megmérettetésre, akkor várjuk jelentkezésedet mielőbb, hiszen a szervezést és a felkészülést hamarosan el kell kezdeni! A részleteket ide kattintva olvashatod.

Puputól idézve:
Annyira mások vagyunk – mércénk a sas repülése!

Szeretettel várunk bármelyik túránkra!
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus