BULLS Sonic Evo EN 1 elektromos kerékpár (625Wh, zöld szín)

Ár:
2.412.900 Ft (1.899.921 Ft + ÁFA)

A Sonic Evo EN 1 a német Bulls forradalmian új, Sonic család enduro célú ár-érték bajnok ebike-ja.

A nevében az 'EN' tag az enduro felhasználásról árulkodik, a Bulls ugyanis ezt az elektromos kerékpárt azoknak tervezte, akik a legdurvább körülmények között szeretnének elektromos rásegítéssel montizni.

Ez nagyban köszönhető a szuper vázgeometria (és az új, extra vastag 1.8-as fejcső) mellett a 180mm-es rugóútaknak is, amiket elől egy extra vastag becsúszós, 38mm-es Suntour Lytro 38 Supreme PCS 1.8 brutális első villának és egy levegős, elnyűhetetlen Suntour TriAir hátsó tag biztosít.

Prémium felszereltségű enduro gép lévén, a váltásról egy 12 sebességes Shimano XT váltó gondoskodik. A fékrendszer is a japán Shimano-tól érkezik, mégpedig Deore M6120-es négydugattyús hidraulikus tárcsafékrendszer formájában. Természetesen a legnagyobb átmérőjű, 203mm-es féktrácsák társaságában.

A Bosch legerősebb motorja, Performance Line CX gondoskodik róla, hogy a meredek emelkedőkön se fogyjunk ki a szuszból, a Schwalbe Hans Dampf hátsó gumi pedig "foggal körömmel kapaszkodik" még a laza talajon is. 

Ha már szóba kerültek a gumik: a Sonic Evo EN 1 vegyes kerékméretű, úgynevezett mullet ebike. Hátul egy agilis, jól gyorsítható és mozgatható 27,5+-os gumi feladata a minél nagyobb tapadás, míg a elől egy 29-es, kiváló átgördüléssel bíró gumi került a jobb kezelhetőség érdekében.

A Sonic Evo EN 1 elektromos enduro kerékpár egyéb alkatrészeit nézve is elégedetten csettinthetünk: Limotec Alpha 1 dropper nyeregcső, Shimano MT620-as kerékszett és Prologo Proxim nyereg.

Ha Ön is egy bivalyerős, kiválóan felszerelt "golyóálló" enduro gépet, bátran ajánljuk a Bulls Sonic Evo EN 1-et!

Változatok:
További információk a termékről