BULLS Tourer Evo 11 Speed elektromos kerékpár (925Wh, fekete szín)

Ár:
2.204.900 Ft (1.736.142 Ft + ÁFA)

A Bulls Tourer Evo 11 Speed FIT teljes elektromos kerékpár kínálatunk egyik legjobban felszerelt speed-pedelec-je, azaz 45 km/h-s sebességig rásegítő elektromos kerékpárja, ezzel együtt pedig az egyik kedvenc trekking speed ebike-ünk is!

A rendszer lelke a Panasonic FIT GX Ultimate Speed motor, ami 45 km/h-ig segít rá, egészen brutális 95Nm-es csúcsnyomatékkal. Egy ilyen bivalyerős és nagy végsebességgel motor estében kincset fog érni az ebike hatalmas, 925Wh-s, vázba rejtett akkumulátora, hisz így hosszú-hosszú kilométereken át élvezhetjük a száguldást.

Egy ilyen erős motor jobban terhelheti a váltórendszert is, ezért is került erre a modellre a Shimano 2022-ben debütált új, 11 sebességes Shimano XT Linkglide rendszere, ami a gyártó állítása szerint háromszoros élettartammal bíró a korábbi váltókhoz/fogsorokhoz képest. Jól mutatja ez is, hogy a Bulls nagyon jól, okosan átgondolta ennél a modellnél is a megfelelő alkatrészek kiválasztását. Erre újabb ékes példa, hogy egy ilyen extra sebességgel bíró gép, azért hajlamos arra, hogy nagy tempónál erősebben üssön az úthibákon, ezért ezt minimalizálandó a Tourer Evo 11 Speed FIT paralelogrammás lengéscsillapított nyeregcsövet és masszív, 75mm-es rugóutas levegős első villát kapott.

A kormány magasságát ráadásul két mozdulattal meg tudjuk változatni, hasonlóan a nyeregcsöveknél megszokotthoz. Ennek a spéci, Zecure All-Up 2.0-ás kormányelemnek hála ráadásul könnyedén el tudjuk forgatni a kormányt az eredeti állásához képest 90 fokkal, így a kormányrúd a bringa síkjába állítható (anélkül, hogy az első kerék is vele fordulna), ami kincset és a kocsiba való bepakolás, szállítás és tárolás során.

Ha már praktikus megoldások: ezen a modellen is a MonkeyLoad gyorsrögzítős csomagtartóval találkozunk, aminek hála egy mozdulattal tudjuk felrakni, illetve levenni kompatibilis táskáinkat, kosarainkat.

Lévén, hogy ez egy speed-pedelec, a világítást sem aprózta el a Bulls: egy kimondottan 45 km/h-s gépekhez tervezett, brutál fényerejű Supernova M99 Mini Pure 45 lámpa világítja be az utat előttünk, míg a mögöttünk haldókat egy Supernova M99 tájékoztat nyomatékosan arról, hogy mi is a közlekedés aktív résztvevői vagyunk. Ezen felül az ebike-on elektromos kürtöt is találunk.

A fékrendszert sem érheti panasz, hisz az ilyen villámgyors pedelec-ekhez hitelesített Magura MT5e/MT4e hidraulikus tárcsafékek lassítják magabiztosan a száguldó kerékpárost.

Úgy véljük a leírás alapján hihető, ha azt mondjuk: mindenképpen számoljon ezzel a kerékpárral (is) ha 45 km/h-ig rásegítő elektromos trekking bringát szeretne vásárolni! És azt már mondtuk, hogy mindezek tetejében 150kg-s terhelhetőséggel is bír ez az ebike? Így túlsúlyos felhasználóknak sem kell lemondaniuk a felhőtlen száguldás örömeiről.
 

A klasszikus férfi vázas változatról készült videónkat alább megtekintheti:

Változatok:
További információk a termékről