BULLS Lacuba Evo 10 elektromos kerékpár (925Wh, kék szín)

Ár:
1.663.900 Ft (1.310.157 Ft + ÁFA)

A 2022-es Lacuba Evo 10 a Bulls belépő modellje a Lacuba családba.

Ebben a modellcsaládban a közös vonás, hogy mind 28"-as kerekű trekking pedelec-eket köszönthetünk tagjaikban, amikben az elektromos rásegítést az új Brose FIT rendszer adja. Ennek az új rendszernek a lényege a némileg átdolgozott Brose motorok, az új színes, okostelefonnal összekapcsolható kijelző és az új akkumulátor.

Ebben a modellben konkrétan egy S-Mag Eco FIT motor dolgozik tevékenyen velünk vállvetve az emelkedők leküzdésében a maga maximálisan 75Nm-es csúcsnyomatékával, amit ráadásul utólag 90Nm-re is upgradelhetünk! Ezt a kultúrált, halk működésű motort egy 925Wh kapacitású akkumulátor látja el árammal, így a hatótávra sem lesz panaszunk, az egyszer biztos!

A motor, illetve a mi erőnk egy széles áttétel tartományú 10 sebességes Shimano Deore váltórendszeren keresztül jut el a hátsó kerékre. A fékezés természetesen itt is egy hidraulikus tárcsafék rendszer bevonásával történik, ennek megfelelően finoman adagolhatóan, de ha kell kimondottan határozottan.

A 2022-es Bulls Lacuba Evo 10-en is egy MonkeyLoad csomagtartóra számíthatunk, ha szállítani szeretnénk valamit ebike-unkon. Ráadásul a kompatibilis MonkeyLoad táskákat egy mozdulattal tudjuk rögzíteni biztonsággal kerékpárunkra (levenni is ugyanilyen egyszerű természetesen).

Összegezve elmondhatjuk, hogy jó szívvel ajánljuk ezt a pedelec-et azoknak, akik egy jó ár-érték arányú minőségi, kifinomult túra elektromos kerékpárra vágynak, amit akár némi plusz ráfordítással még erősebbé is lehet tenni, ha esetleg több motorerőre lenne szükség (bár mi úgy látjuk, erre nem sok igény lesz, hisz alapból is nagyon jó erőben van a motor).

A fekete színű variánsról készült videónkat alább megnézheti:

Változatok: M vázméret
További információk a termékről