BULLS Lacuba Evo 11 elektromos kerékpár (925Wh, piros szín)

Ár:
1.788.900 Ft (1.408.583 Ft + ÁFA)

A Lacuba Evo 11 a német gyártó prémium modellje azoknak, akik egy csendes működésű, erős motorral szerelt kilométerfaló pedelec-et keresnek maguknak, ami mind a hétköznapi bringázás, mind a hosszú túrák során hű és kényelmes társ lesz.

A prémium felszereltség adott, ezt láthatjuk is a 11 sebességes, extra nagy áttétel tartományú Shimano XT Linkglide váltón (ez elvileg háromszor tartósabb, mint a japán gyártó többi váltója), a minőségi levegős Suntour NCX-32 villán, ami 75mm-et mozog, a prémium Schwalbe Marathon Almotion gumikon és a Tektro HD-T530-as hidrauliks tárcsafékeken. Emellett természetesen nem hiányozhatnak a praktikus kiegészítők sem, mint például az erős lámpák, a sárvédők, a kitámasztó és a MonkeyLoad rendszerű gyorsrögzítős csomagtartó.

Nem csak az ebike felszereltségével, de pedelec rendszerével is elégedettek lehetünk, hisz az egyik legjobb Brose FIT motort, az S-Mag Plus FIT-et köszönhetjük a vázba integrálva. A motor eleve kimagasló, 85Nm-es csúcsnyomatékát, ráadásul utólag 90Nm-es is upgradelhetjük. Ezt a csendes, de egyben bivalyerős motort egy hatalmas (kínálatunk lényegében a legnagyobb), 925Wh-s akkumulátor táplálja árammal, így rendkívül hosszú túrákat is megtehetünk a Lacuba Evo 11 nyergében ülve.

Ezek a túrák nem csak az elektromos rásegítés miatt lesznek élvezetesek, de ez az ebike igyekszik testünket is megkímélni, ezért állítható dőlésszögű kormánnyal és kényelmes Comodoro nyereggel látták a a kölni gyártó.

Változatok:
További információk a termékről