BULLS E-Stream Evo AM 4 elektromos kerékpár (925Wh, pro kék szín)

Ár:
2.495.900 Ft (1.965.276 Ft + ÁFA)

Az E-Stream Evo AM 4 a német Bulls egyik legjobb, Brose FIT rendszerrel szerelt össztelós e-mtb gépe.

Mint kerékpárt tekintve elmondható, hogy ez egy 29"-es kerékméretű all-mountain gép, azaz tökéletesen alkalmas rekreációs célú bringázáshoz is, de akkor is tökéletesen elemében érzi magát, hogy a lejtős részeken szeretnénk próbára tenni bátorságunk és tudásunk. A bringán nem fog múlni!

Ehhez hű társunk lesz a 150mm-et mozgó RockShox Lyrik Select Charger 1.8-as szabványú, masszív, villa, illetve a szintén 150mm-et mozgó Fox Float DPS Performance hátsó tag. Az ebike jól adagolható, hatékony fékezésében a Shimano SLX hidraulikus tárcsafékekre számíthatunk. Egy ilyen prémium fékrendszer önmagában még nem elég a sikerhez, ehhez kell egy jó gumi is. Szerencsére ezt is megkapjuk, elől egy Maxxis Minion DHF AM, hátul egy Maxxis Minion DHR2 AM személyében, 29 x 2.60-os méretben.

Az ebike rendszert tekintve sem lesz okunk a panaszra, hisz a bringában a 2022-re megújuló Brose FIT rendszer csúcsmotorja dolgozik majd a maga 90Nm-es csúcsnyomatékával és az emberi erő több, mint négyszeresét adó maximális rásegítésével. Ezt az erőművet (ami egyébként rendkívül halk is) egy 925Wh kapacitású, hatalmas, vázba rejtett akkumulátor táplálja árammal hosszú kilométereken át. A kifinomult motor bődületes ereje (kiegészítve a mi pedálozásunkkal) egy 12 sebességes Shimano XT váltón keresztül jut el a hátsó kerékre, az extra széles áttétel tartományú váltónak hála mindezt kitűnő hatékonysággal.

Egy ilyen kategóriájú pedelec fully-ból természetesen nem hiányozhat egy dropper nyeregcső sem. A Limotec Alpha A1Z-nek hála a nyereg magasságát menet közben is tudjuk egy gombnyomással állítani, így  a lejtmenetes részek előtt a számunkra megfelelő alacsony állásba rakhatjuk a nyerget.

Kiknek ajánljuk a Bulls E-Stream Evo AM 4-et? Bárkinek, aki egy bivalyerős motorral szerelt, extra nagy akkumulátoros prémium felszereltségű és tudású össztelós e-mtb-t keresnek (még hozzá nagyon jó szívvel).

Változatok: M vázméret
További információk a termékről