BULLS E-Stream Evo 2 Street elektromos kerékpár (925Wh, kék szín)

Ár:
1.954.900 Ft (1.539.291 Ft + ÁFA)

A Bulls 2018-ban dobta először piacra az úgynevezett "SUV" bringáit, amik afféle mindenes gépek. Ezekre igaz, hogy mountain bike alapokból indultak ki, amit megszelídítettek, hogy aszfaltos felhasználásra is jobban alkalmasak legyenek. Az ilyen SUV/ATB bringák kínálatát a Bulls évről-évre bővítette, fejlesztette és ezzel el is érkeztünk ehhez az ebike-hoz, ami a német gyártó egyetlen Brose FIT motoros SUV/ATB pedelec-je.

Ez a SUV/ATB gép a keresztségben az E-Stream Evo 2 Street nevet kapta. Kinézetre szerintünk az egyik legvagányabb merev farú ilyen spéci ebike lett, de jelentjük, hogy nem csak a kinézetével lehetünk elégedettek!

A kerékpár felszereltsége ugyanis bőven több, mint kielégítő: kapunk 12 Shimano Deore váltórendszert (11-51-es extra széles áttétellel), minőségi Shimano MT420/410 hidraulikus tárcsafékeket derekas, 203 és 180 mm-es tárcsák társaságában és ezen kívül egy Suntour Lytro 35 Supreme villát 120mm-es rugóúttal, extra vastag, stabilabb fejcsöves kivitelben.

Az elektromos rásegítő rendszer az egyik legjobb, ami a Brose háza táján elérhető: Brose S-Mag Plus FIT motor, kiegészítve egy vázba rejtett 925 Wh kapacitású akkumulátorral.

Természetesen az E-Stream Evo Street nem csak pusztán ezekről a specifikációkról szól, hisz ott a kiforrott E-Stream váz, amit a Bulls gyári versenycsapatával évek óta fejleszt, finomít (mi nagyon szeretjük!), illetve SUV bringa lévén a hétköznapokon kincset érő kiegészítők: gyárilag szerelt világítás (így esztétikusabb és a lámpák az akkuból táplálkoznak), sárvédők és kitámasztó és MonkeyLoad rendszerű, gyorsrögzítős csomagtartó.

Ezt az elektromos kerékpárt elnézve nyugodtan mondhatjuk, hogy ennél jobb Brose FIT motoros SUV Bulls bringát nem is kívánhatnánk!

Változatok: L vázméret
További információk a termékről