BULLS Copperhead Evo AM 1 750 elektromos kerékpár (750Wh, fekete szín)

Ár:
1.704.900 Ft (1.342.441 Ft + ÁFA)

A Bulls Copperhead Evo AM 1 750 a gyártó, illetve teljes elektromos kerékpár kínálatunk legkedvezőbb árú, az új Bosch Smart System csúcs rendszerrel szerelt összteleszkópos mountain bike gépe.

Nem is akármilyen, egy 140mm-es rugóúttal bíró all-mountain gép, amivel bátran neki vághatunk a hétvégi kiruccanások mellett a komolyabb erdei bringázásnak is!

Ebben nagy segítségünkre lesz a bivalyerős, 4. generációs Bosch CX motor, ami a maga 85Nm-es csúcsnyomatékával és az emberi erő 340%-át leadni képes rásegítésével hathatós társunk lesz az meredek kaptatókon való feltekerésben (is). A motor és a bringás ereje hatékonyan jut majd el a 27,5"-es hátsó kerékre, hála a széles áttétel tartományú, 10 sebességes Shimano Deore váltórendszernek.

Ha már szóba került a vastag (2.6"-os átmérőjű) hátsó kerék, ejtsünk pár szót az elsőről is. Utóbbi valamivel nagyobb, 29"-es méretű, azaz ez az ebike egy mullet, vegyes kerékméretű gép. A kisebb hátsó kerék játékosabb, jobban gyorsul, míg a nagyobb első kerék jobb tapadással bír a kanyarokban, illetve könnyebben gördül át a terepen.

A terepbringázást pedig rendkívül hosszan élvezhetjük majd, hála az új, 750Wh kapacitású Bosch PowerTube akkumulátornak. Magát a Bosch rendszert pedig ebben az új Smart System-ben debütáló, színes led-ekkel ellátott, okostelefonnal összekapcsolható Bosch LED Remote-on keresztül tudjuk kezelni.


Nem csak az okosan megválasztott kerékméretek segítenek majd az egyenetlenségeken való átjutásban, hanem az elől-hátul 140mm-et mozgó Suntour lengéscsillapítók is.

A modell tervezése során a Bulls mérnökei ügyeltek a praktikumra is, így a Copperhead Evo AM 1 750 kapott mind első, mind hátsó MonkeyLink lámpa dokkolót, illetve egy MonkeyLink kulacstartót is. Előbbieknek hála egy mozdulattal tudjuk világítással ellátni ebike-ünkat, míg a kulacstartó egy könnyen kezelhető, intuitív és letisztult megoldás.

Változatok:
További információk a termékről