BULLS Copperhead Evo AM 1 elektromos kerékpár (500Wh, vérnarancs szín)

Ár:
1.538.900 Ft (1.211.732 Ft + ÁFA)

A keményebb terepezés a Bulls 'AM' szériás e-mtb modelljeivel kezdődnek, ide testesíti meg a "beugrót" a Copperhead Evo AM 1!

Ezek az összteleszkópos elektromos hegyikerékpárok 140-150mm-es rugóúttal rendelkeznek (ez a legideálisabb szerintünk).

A 2022-es Bulls Copperhead Evo AM 1 elektromos kerékpárt választva a hegyi kerékpározás új világa nyílik meg az ember előtt. A Bosch Performance Line CX motor segítségével, kombinálva a széles áttétel tartományú prémium 10 sebességes Shimano Deore láncváltóval, az emelkedőkön gyorsan feljutunk, míg a levegős Suntour lengéscsillapítóknak köszönhetően pedig a lejtmenet is hasonlóan élvezetes lesz.

Akárcsak a 2021-es elődmodellek, ezek az e-mtb-k is vegyes kerékméretűek lettek, nagytestvéreikhez, a Sonic-okhoz hasonlóan. Azaz elől egy 29"-es kereket találunk (extra vastag, 2.6"-os átmérővel), míg hátul egy 27,5 x 2.6"-os gumi adja át a motor, illetve a mi erőnket földanyának. Ennek a kialakításnak hála az ebike könnyebben átgördül az egyenetlenségeken, jobb tapadással bír, miközben egy kezesebb, játékosabb hátsó kereke van. Ahogy angolul remekül összefoglalták ennek a koncepciónak a lényegét: "business at the front, party at the back".

Bulls kerékpárról lévén szó, nem csak egy jól felszerelt kerékpárt kapunk, hanem egy nagyon aprólékosan megtervezett geometriájú vázat is! A Bulls mtb versenycsapata évek óta folyamatosan részt vesz a kerékpárok és elektromos kerékpárok tervezésében, fejlesztésében, így biztosítva, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen!

Erről a remek Bulls ebike-ról sem hiányozhatnak a MonkeyLink kiegészítők, azaz az első és hátsó dokkolók, ahová egy mozdulattal tudunk kompatibilis MonkeyLink lámpákat feltenni, illetve a MonkeyLink kulacstartó, ami pofonegyszerűvé és intuitívvá teszi a kulacs kezelését.


Ár-érték arányban szerintünk remek választás a Copperhead Evo AM 1, bátran ajánljuk!

 

Változatok:
További információk a termékről