BULLS LT Evo CX 27,5 elektromos kerékpár (500Wh, fehér szín)

Ár:
1.163.900 Ft (916.457 Ft + ÁFA)
A Bulls LT Evo CX egy abszolút új ebike modell a Bulls kínálatában. Teljes kínálatunk legjobb áron elérhető Bosch CX motoros elektromos mountain bike-ját köszönhetjük személyében. Ez nem véletlen, ugyanis a Bulls LT modellek jelentik a gyártó CX motoros pedelec kínálatába a belépő modellt, legyen szó vázra szerelt vagy vázba rejtett akkumulátoros változatról.

Jelen bringánál utóbbi igaz, azaz itt az 500Wh kapacitású Bosch PowerTube akkumulátor az ebike alsó vázcsövében van elrejtve. Ő táplálja a Bosch legerősebb motorját, a CX-et energiával hosszú kilométereken át. A motor hatalmas, 85Nm-es erejét egy 9 sebességes Shimano Alivio váltó továbbítja a 27,5"-es terepgumira.

A terepen való kezelhetőségért egy 120mm-es rugóúttal bíró Suntour XCM DS villa felel, míg a finoman adagolható fékerőért Tektro hidraulikus tárcsafékek.

Mint minden hardtail Bulls e-mtb-n, ezen az ebike-on is találunk gyári MonkeyLink világítás előkészítést, így a kompatibilis lámpákat egy mozdulattal tudjuk majd csatlakoztatni, majd kezelni a Bosch rendszerhez.
Változatok: M vázméret
További információk a termékről