BULLS Iconic Evo TR 2 elektromos kerékpár (625Wh, ezüst szín)

Ár:
1.800.900 Ft (1.418.031 Ft + ÁFA)

Bulls Iconic Evo TR 2 elektromos kerékpár, a csúcs Bulls "SUV".

Ennél jobb "mindenes" pedelec kerékpárt lényegében nem találunk a német gyártó kínálatában. Az Iconic Evo TR 2 váza összteleszkópos (elől és hátul is 120mm-es rugóúttal rendelkező Suntour lengéscsillapítókat találunk), ezzel is biztosítva, hogy egyrészt a kerékpár jól kezelhető maradjon rázósabb utakon is, illetve a lehető legnagyobb kényelemben tudjuk akár az úttalan utakon is kerékpározni.

A bringázások ugyanakkor nem csak kényelemben fognak telni, de kimondottan élményekben gazdagok is lesznek köszönhetően az elektromos rásegítésnek (ez a 85 Nm-es maximális nyomatékkal bíró Bosch Performance Line CX motor reszortja). Természetesen egy jó pedelec rendszer még csak félsiker, jól tudja ezt a Bulls is, így ezt a csúcs Bosch motort a Shimano egyik legjobb váltójával, egy 12 sebességes XT-vel párosították. 

Nem maradhatott el a csúcs Iconic-ról sem a többi modell esetében már megszokott dropper nyeregcső sem, így itt is kormányról állítható magasságú nyeregcsővel tudjuk magunk alatt mozgatni a nyerget.

Az Iconic Evo TR 2 amellett, hogy egy mindenféle terepen elboldoguló össztelós ebike, kimondottan praktikus is, mindennapi használatra is ideális. Ez köszönhető az állítható dőlésszögű kormánynak, az első és hátsó világításnak, a kitámasztónak, csomagtartónak és persze a sárhányóknak.

 

Változatok:
További információk a termékről