BULLS E-Stream Eva TR 2 női elektromos kerékpár (750Wh, fehér-kék szín)

Ár:
1.720.900 Ft (1.355.039 Ft + ÁFA)

A Bulls E-Stream Eva TR 2 elektromos kerékpár egy, kimondottan a női felhasználóknak készült összteleszkópos pedelec, ráadásul nem is egy akárhogy felszerelt példány!

A kerékpár alapja a 2021-as férfi/unisex E-Stream Evo TR 2, ez lett módosítva úgy, hogy a hölgyek számára testhez illőbb, jobban kezelhetőbb és komfortosabb legyen. Az alkatrészek közösek, így az E-Stream TR 2 "testében" is egy Brose Drives S Mag motor "dobog", ami a szerintünk egyike a legjobb pedelec motoroknak a piacon jelenleg, mind erejét, mind karakterisztikáját tekintve.

Egy ilyen remek remek motorhoz, hasonlóan kimagasló paraméterekkel bíró akku dukál, amit meg is kapunk, az alsó csőbe egy 555 vagy 750 Wh (a döntés a leendő tulajdonos joga) kapacitású akkumulátor bújik meg.

A klasszikus kerékpáros felszereltséget tekintve is elégedettek lehetünk, hisz az E-Stream Eva TR 2 remek ár-érték aránnyal bír. Kapunk 12 sebességes Sram SX Eagle váltórendszert, elől is és hátul is 120mm-t mozgó Suntour lengéscsillapítókat, Shimano MT420/MT410 hidraulikus tárcsafékeket  és Schwalbe Nobby Nic Performance gumikat 27,5-os méretben, "tubeless ready" felniken, így akár belső nélkül is használhatjuk új ebike-unk.

De a jó híreknek itt még nincs vége, az E-Stream Eva TR 2 már gyárilag dropper nyeregcsővel érkezik, így az ülésmagasság menet közben is állítható, mindössze a hüvelykujjunkkal, a kormányról!

Változatok: S vázméret
További információk a termékről